Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Gunnar Nordströms blogg

Så har Nylander matchats

NHL smygstartade försäsongen med tre träningsmatcher i går, söndag.

Som ni kunnat läsa på nyhetsplats i dag visade Filip Forsberg redan bra form med två mål och en assist när Nashville besegrade ett av Floridas lag med 5-2 hemma i Bridgestone Arena.

Pontus Åberg hade assist till Forsbergs första fullträff.

Och när Boston premiärspelade mot New Jersey fick Jonas ”Monstret” Gustavsson göra sitt första framträdande i Bostontröjan under sin tryout med klubben. Det gick bra, inget insläppt mål på 18 skott under den en och en halv period han vaktade kassen.

Denna måndag kväll (natten till tisdag, svensk tid) kör träningsmatchandet igång på allvar med tolv matcher.

Här vad som står på menyn.

x Columbus-Pittsburgh
x NY Islanders-Philadelphia
x NY Rangers-New Jersey
x Philadelphia-New Jersey (i Allentown)
x Washington-Carolina
x Ottawa-Toronto
x Toronto-Ottawa
x Minnesota-Buffalo
x Calgary-Edmonton
x Edmonton-Calgary
x Arizona-LA Kings (i Bakersfield)
x Vancouver-San Jose

Som ni ser handlar det i några fall om ”dubbelmöten”. Lagen har fortfarande 50-60 spelare kvar på campen, vilket ger möjligheten att matcha två olika lag samma kväll.

Massor av svenskar kommer att vara igång, så om ni vill veta hur det gick för dem hittar ni det på www.expressen.se tidigt tisdag morgon.

XXXToronto har ett dubbelmöte med Ottawa i natt, svensk tid, och enligt Toronto Stars hockeyreporter Kevin McGran har William Nylander under träningslägret i Nova Scotia matchats i en kedja med Kasperi Kapanen och Leo Komarov.Så det är mycket troligt att William får chansen med dessa två i ett av lagen nye coachen Mike Babcock ställer på benen mot Senators.