Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Gunnar Nordströms blogg

Ingen Quickstart i natt mot Hedberg

Tog en sväng förbi Staples Center i går, måndag, eftermiddag för att kolla in New Jerseys träning inför nattens möte med LA Kings.

Devils kom direkt från flygplatsen och körde ett timslångt ispass. Gästande lag brukar inte få träna i Staples Center icke matchdagar, men nu när NBA-säsongen är inställd tills vidare finns möjligheten.

Såg Johan Hedberg ta ett snack med sina backar och Devils assisterande tränare under en samling kring kassen innan man gick av isen.

Såg ut som Johan instruerade lagkamraterna i försvaret om hur han vill att de ska spela i vissa bestämda lagen och precis så var det för han sa efteråt:

– Det har varit lite strul med kommunikationen senase matcherna när jag går ut bakom kassen för att spela pucken, så vi snackade lite om positioner och var alla ska vara i såna lägen för att vi inte ska bli fastcheckade av motståndarna.

Martin Brodeur är med på resan till Kalifornien, men han var inte på is i går utan satt på testcykeln i korridoren utanför omklädningsrummet.

Vilket betyder att Hedberg får vakta kassen för fjärde matchen i rad.

– Det lutar nog åt det nu när Marty inte var på is i dag.

Enligt coachen Peter DeBoer kan Brodeur vara i spelbart skicka efter skadan i slutet av veckan när Devils gästar Phoenix och Dallas.

Kings tränare, Terry Murray, tänker byta målvakt i natt trots att Jonathan Quick hållit nollan i de tre senaste matcherna. Han har hållit nollan i 188 minuter och 10 sekunder.

In kommer reserven Jonathan Bernier.

Gissar att Devils forwards pustar ut och hoppas på större vinstchans nu när man tvingas spela utan skadade centerforwards Travis Zajac och Jacob Josefson.