Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Gunnar Nordströms blogg

Adrianna från 90210 sjöng nationalsången

Den bruden känner jag igen.

Tänkte jag när Jessica Lowndes stegade ut på isen före nedsläpp mellan LA Kings och Vancouver Canucks i Staples Center i kväll.

Jodå, för bara en dryg vecka sedan intervjuade jag henne under tv-kanalen CBS stora höstjunket för internationell press här i Los Angeles.

Och jag kommer ihåg att hon pratade om att hon skrev låtar och spelade in musik vid sidan av film- och tv-rollerna i Hollywood.

Till vardags spelar hon Adrianna Tate-Duncan i tv-serien ”90210”.

NU stod hon på isen och sjöng först den kanadensiska nationalsången och sedan den amerikanska.

Och det lät mycket bra.

Jessica är från Vancouver, så det var ingen tillfällighet att hon var på plats i Staples Center denna kväll när hennes favoritlag, Canucks, gästade stan.

Såg henne också efter matchen i korridoren utanför omklädningsrummen i arenan. Hon hade två kompisar och en tjej, som såg ut att vara hennes pr-person med sig.

Några av de kanadensiska spelare i Kings gjorde en sväng förbi henne i VIP-rummet sedan de duschat och bytt om och sedan drog hela gänget tvärs över gatan till Nokia Theatre, där en rockkonsert just hade börjat.