Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Gunnar Nordströms blogg

Påhlssons comeback dröjer

Tillbaka i Kalifornien efter en vecka i Sverige och Foppas comeback.

Tja, vågar man nämna vädret? Från -21 i Övik till +21 här i Los Angeles.

Skulle ha åkt till Anaheim och sett derbyt mellan Ducks och Kings, men var tvungen att gå på en förhandsvisning av en ny film istället.

Annars får jag inte intervjua skådespelarna i mrogon. Såna är reglerna.

Från matchen i Anaheim kan nämnas att Ducks fick klara sig uta Samuel Påhlsson på nytt.

”Samme” lider fortfarande av den där virussjukdomen och blir borta ytterligare ett tag.

I Kings satt Erik Ersberg reserv bakom Jonathan Quick och Oscar Möller saknades också, han blev nyligen skickad till farmarlaget.

XXX

Satt på flyget när Foppa hoppade av i sista stund i Övik i tisdags och inte kom till spel mot HV 71.

Har svårt att förstå varför några gnäller över att Modo släppte fram Foppa på en direktsänd presskonferens under den andra periodpausen.

Speciellt när det är tv-kanalen som sände matchen som klagar. Nu kunde man ju snabbt servera tittarna Foppas kommentarer till avhoppet.

Snabba presskonferenser i periodpauserna använder man sig av ofta i NHL. Det kan vara klubbdirektörer som kommenterar senaste spelaraffären eller någon skadad spelare, som framträder och berättar varför han inte spelar just denna kväll.

Precis vad som skedde i Övik,.