Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Gunnar Nordströms blogg

Williams till kaffet

Ni som läser den här bloggen kommer kanske ihåg att jag i förra veckan skrev om hockeyagenterna Claes Elefalk och Peter Werner, som jag träffade här i Los Angeles.

De var på konferens med sina kolleger på Creative Artists Agency (CAA) och fick första dagen träffa Tom Cruise.

Hollywoodstjärnan dök upp med en akvariefisk i en vattenfylld plastpåse i handen sedan man tittat på de första femton minuterna av filmen ”Jerry Maguire”.

Dagen efter åkte svenskarna tillsammans med 400 anadra agenter på CAA till kurorten Ojai, som ligger uppe i bergen nordväst om Los Angeles.

Där kom nästa överraskning. Till kvällssamlingen dök Robin Williams upp och underhöll CAA-personalen med ett ståuppframträdande.

– Sanslöst roligt. Han skojade med oss agenter och våra jobb. Bland annat fick vår ryske hockeykollega höra hur han cyklade runt i Ryssland i jakten på talanger. Han var mycket stolt över att bli omnämnd med namn och allt av Robin Williams, berättar Claes Elefalk.