Alla matcher i elitserien visas i tv

Publicerad
Samtliga 330 elitseriematcher i ishockey direktsänds i tv - redan den här säsongen.
Canal Plus kommer nu att erbjuda sina kunder den möjligheten via säsongskortet.
Tidigare säsonger har Canal Plus, utöver sina ordinarie direktsändningar, bara lyckats erbjuda ett 90-tal matcher extra med säsongskortet.
– Vi har hittat ett smartare sätt att producera sändningarna, vilket har fått ner priset kraftigt, säger Canal Plus programdirektör Mats Örbrink till Göteborgsposten.

Prishöjningar


Canal Plus har – i samarbete med Hockeyligan – bland annat investerat i en utbyggnad av de befintliga arenanäten, som används för att producera intern-tv på landets elitseriearenor.
Sannolikt kommer kanalen också att erbjuda kunderna en lösning där man kan beställa direktsändningar av enbart favoritlagets 55 matcher.
Prissättningen är inte klar ännu, men mycket talar för att nyheten kommer att medföra prishöjningar.
Elitserien har premiär den 24 september.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag