Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Henrik Dreyer går till Viborg

Henrik Dreyer lämnar Lugi för danska Viborg.
Lugis mittsexa Henrik Dreyer lämnar elitserien.
Han har skrivit ett tvåårigt drömkontrakt med Viborg i Danmark.
Som SPORT-Expressen berättat tidigare flyttar Henrik Dreyer från Lugi i Lund till danska Viborg. Månadslönen blir runt 100 000 kronor. - Den danska ligan är bättre än den svenska och jag gläder mig över den hårdare konkurrensen både i ligan och i laget Viborg HK. Min ambition är att komma över och få mycket speltid och att göra det så bra som möjligt för klubben, samtidigt som jag utvecklar mig som handbollsspelare, säger Henrik Dreyer i ett pressmeddelande.

"Ett klipp"

- Det är ett intressant lag som jag har sett på tv en del gånger. Jag har en riktigt bra känsla med beslutet. Viborgs sportchef Michael Hansen säger sig ha gjort ett klipp i storväxte linjespringaren Henrik Dreyer. - Vi har följt honom sedan i somras och jag ser fram emot att få honom till klubben, säger Hansen i pressmeddelandet. Även Hammarbys Lukas Karlsson är på väg till Viborg. Henrik Dreyers kontrakt börjar att gälla efter den här säsongen till och med 2009.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!