Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Helena Segers nya liv i LA: ”Kommer älska det”

Foto: LAURENT VU / MPP / BUREAU233 / STELLA PICTURES BUREAU233
Foto: OLYCOM / SIPA / SCANPIX / STELLA PICTURES
Foto: FAME FLYNET FRANCE / STELLA PICTURES / FAME FLYNET SWEDEN

Zlatan Ibrahimovic flytt till Los Angeles Galaxy påverkar hela familjen. 

Efter snart två år byter Helena Seger och sönerna Maximilian och Vincent ett regnigt Manchester mot solen i Los Angeles. 

Här kommer familjen få ett nytt liv bland tv-stjärnor och filmkändisar.

– De kommer bli behandlade som kung och drottning, säger Hollywoodbon Maria Montazami. 

Tillsammans med Zlatan Ibrahimovic och sönerna Maximilian och Vincent har Helena Seger, 47, varit på semester i både New York och Los Angeles de senaste åren. 

Och planerna på att flytta har funnits under en längre tid. 

Redan under en sommarsemester i Los Angeles 2016 ska Zlatan Ibrahimovic ha diskuterat en möjlig övergång till LA Galaxy. 

Och så sent som i februari var Zlatan Ibrahimovic och sambon Helena Seger på plats i staden för att titta på hus. 

De ska då ha fokuserat på de fashionabla områdena Bel Air och Beverly Hills där denu kan bli grannar med flertalet tv-stjärnor och skådespelare.

Maria Montazami, känd från tv-programmet "Svenska Hollywoodfruar" välkomnar paret till Los Angeles, och menar att de kommer att trivas i staden.

– Det är kanske lite mer paparazzi här än i Europa, men de kommer älska det. Här är god mat, fint väder och fantastiska skolor. Det är ett helt annat liv och kommer bli som pricken över i:et för dem, säger Montazami. 

 

LÄS MER: Helenas krav inför flytten 

 

”Är ingen fotbollsfru”

Att Zlatan Ibrahimovic flytt från Manchester United till Los Angeles blir verklighet har partnern Helena Seger stor del i enligt den italienske journalisten Monica Colombo, som bevakade Zlatans tid i Italien för bland annat Corriere della Sera.

Hon menar att Zlatan aldrig hade tagit beslutet att flytta till Los Angeles om det inte hade passat Helena Seger och barnen. 

– Los Angeles är en vacker stad, och det gillar Helena. Hon trivs i stora städer, säger Colombo.

Samtidigt är frågan om lyxlivet i Los Angeles, som många svenskar har fått insyn i via tv-programmet "Svenska Hollywoodfruar", kommer att anammas av Helena Seger. 

I en intervju med Elle 2010 berättade Seger om frustrationen över att hon inte alltid ses som en självständig individ.

– Det har varit jobbigt att ingen förstått att det inte är några älskare eller pappas pengar, utan jag som jobbat hårt för mina mål. Jag är ingen fotbollsfru som har vunnit en skönhetstävling. Jag känner mig faktiskt frustrerad över att jag inte fått cred för det jag gjort, sa hon då. 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.