Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Helena Segers familjeliv med Zlatan i Los Angeles

Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: / BILDBYRÅN
Foto: PAUL BUCK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic tar sitt förhållande till en ny nivå i och med flytten till Los Angeles.

Helena Seger följde kärlekens premiärmatch iförd keps med nya lagets logo och en stor ring på vänstra ringfingret.

Paret letar hus i exklusiva stadsdelar – där ska Zlatan bli en mer närvarande och vanig pappa, tror Jeff Carlisle på ESPN.

Helena Seger, 47, och Zlatan Ibrahimovic, 36, har varit ett par i 16 år. Tillsammans med sina två söner har de nu lämnat Europa för USA och Los Angeles. I helgen gjorde Zlatan debut i LA Galaxy – och gjorde två mål direkt.

Helena Seger satt i vip-sviten under premiärmatchen tillsammans med sönerna Maximilian, 11, och Vincent, 10. I sviten, som brukar gästas av de största namnen i Hollywood, bjuds på lyxig mat och dryck. Vid premiären var Zlatans vän, tillika stjärnproducenten, Max Martin, 47, på plats.

 

 

Helena Segers stora ring

Under kärlekens premiärmatch bar Helena Seger och sönerna LA Galaxy-kepsar när de följde spelet från en balkong vid vip-sviten. Utöver kepsen bar Helena Seger solglasögon, svarta skinnbyxor, en svart Gucci-skinnjacka och sneakers från Chanel i vitt och orange.

På vänstra ringfingret hade hon också en stor och glänsande ring.

Flytten till USA är ett tydligt steg mot Zlatan Ibrahimovics och Helena Segers nya liv. Efter 16 år i europeiska toppfotbollssammanhang är det nu dags att bo med gräddan av den amerikanska underhållningsbranschen. 

Samtidigt kommer det nya livet i Los Angeles göra det möjligt för Zlatan Ibrahimovic att bli en mer ”vanlig” pappa, tror ESPN:s fotbollskrönikör Jeff Carlisle.

 

LÄS MER: Helena Segers nya liv i Los Angeles – "Kommer älska det”

 

Paret får hjälp att hitta hus

– Vissa killar saknar hur ”big deal” de är i jämfört med Europa. Men det kommer bli lättare för honom att vara en familjefar. De kommer kunna leva på ett sätt de inte kunde i Europa. Folket i LA kommer för det mesta låta honom vara i fred, har Carlisle sagt.

Enligt Daily Mail letar paret efter hus i de exklusiva områdena Bel Air och Beverly Hills.

– De får hjälp med all logistik. Det är så vi stöttar alla nya spelare. Vi löser bilar, transporter och ger så mycket råd vi kan. Vi hjälper även till att hitta boende, har LA Galaxys kommunikationsmanager Chris Gliden sagt.

 

LÄS MER: Zlatans och Helenas nya lyxiga liv i USA

 

Zlatan kallar Helena sin ”fru”

Efter flytten till Los Angeles har Zlatan Ibrahimovic i flera intervjuer refererat till sambon och kärleken Helena Seger som sin ”fru”.

– Jag har kommit hit för att vinna. Jag har redan tagit med min familj. Min fru kan ta hand om familjen och jag kan ta hand om det jag är bra på – spela fotboll, sa fotbollsikonen i samband med flytten till Los Angeles.

– Hon ser till att de tar beslut för hela familjen och inte bara för honom, har italienska journalisten Monica Colombo sagt om förhållandet efter flytten.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.