Foto: TV4.Foto: TV4.
 Foto: TV4.
Foto: TV4.Foto: TV4.
 Foto: TV4.

Hedman: "Den här stunden kommer jag aldrig att glömma"

Publicerad

16-åriga Lance Hedman var på söndagen med i TV4:s "Nyhetsmorgon" där han berättade om passionen för thaiboxningen och hur han lyckats bearbeta sin bror Isaks tragiska död.

Bredvid honom i morgonsoffan satt pappa Magnus Hedman som på Instagram delar med sig av stoltheten han känner. 

"Den här stunden kommer jag aldrig att glömma...", skriver han. 

Magnus Hedman gjorde sig ett namn som en väldigt framgångsrik fotbollsmålvakt under många år. Efter många år i AIK så var han utlandsproffs i England, Skottland och Italien. Dessutom hann han med 58 landskamper för Sverige. 

Men nu är det en annan Hedman som tar plats i rampljuset. Magnus och Magdalena Graafs son Lance, 16. Han gör succé som thaiboxare och gästade på söndagen TV4:s "Nyhetsmorgon" där han berättade om sin kärlek till sporten. 

Lance Hedman berättar om sorgen och uppväxten

Han pratade också om hur sporten hjälpt honom bearbeta sorgen efter att hans bror Isak gick bort för tre år sedan. 

– Det var en jättejobbig period, vi hade en väldigt bra relation jag och min storebror. Jag började med thaiboxning för två år sen och jag kände att jag fick ta ut mina känslor i sporten. Men det är fortfarande jättejobbigt, säger han i programmet. 

Dessutom berättade han om hur det var att växa upp i rampljuset med två kända föräldrar. 

– Vår relation påverkades inte så mycket, men jag såg ju löpsedlarna på väg till skolan och det påverkade så klart mig. 

Magnus Hedmans kärleksfulla ord om sonen

Under hela segmentet i "Nyhetsmorgon" satt Magnus bredvid sin son. Och efteråt så delade han med sig av sin stolthet på Instagram. 

"Ser ni min blick? Den säger två saker: Gränslös kärlek och stolthet. Den här stunden kommer jag aldrig att glömma... Stort tack till dig Jenny Alversjö för din fina dialog med Lance, den var verkligen genuin", skriver Hedman på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/BVebFPCg6LUIMbQFQvdcNbPvcKyppSqjTyNtPg0/?hl=sv
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du kan även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag