Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hedman: "Den här stunden kommer jag aldrig att glömma"

Foto: TV4.
Foto: TV4.

16-åriga Lance Hedman var på söndagen med i TV4:s "Nyhetsmorgon" där han berättade om passionen för thaiboxningen och hur han lyckats bearbeta sin bror Isaks tragiska död.

Bredvid honom i morgonsoffan satt pappa Magnus Hedman som på Instagram delar med sig av stoltheten han känner. 

"Den här stunden kommer jag aldrig att glömma...", skriver han. 

Magnus Hedman gjorde sig ett namn som en väldigt framgångsrik fotbollsmålvakt under många år. Efter många år i AIK så var han utlandsproffs i England, Skottland och Italien. Dessutom hann han med 58 landskamper för Sverige. 

Men nu är det en annan Hedman som tar plats i rampljuset. Magnus och Magdalena Graafs son Lance, 16. Han gör succé som thaiboxare och gästade på söndagen TV4:s "Nyhetsmorgon" där han berättade om sin kärlek till sporten. 

Lance Hedman berättar om sorgen och uppväxten

Han pratade också om hur sporten hjälpt honom bearbeta sorgen efter att hans bror Isak gick bort för tre år sedan. 

– Det var en jättejobbig period, vi hade en väldigt bra relation jag och min storebror. Jag började med thaiboxning för två år sen och jag kände att jag fick ta ut mina känslor i sporten. Men det är fortfarande jättejobbigt, säger han i programmet. 

Dessutom berättade han om hur det var att växa upp i rampljuset med två kända föräldrar. 

– Vår relation påverkades inte så mycket, men jag såg ju löpsedlarna på väg till skolan och det påverkade så klart mig. 

Magnus Hedmans kärleksfulla ord om sonen

Under hela segmentet i "Nyhetsmorgon" satt Magnus bredvid sin son. Och efteråt så delade han med sig av sin stolthet på Instagram. 

"Ser ni min blick? Den säger två saker: Gränslös kärlek och stolthet. Den här stunden kommer jag aldrig att glömma... Stort tack till dig Jenny Alversjö för din fina dialog med Lance, den var verkligen genuin", skriver Hedman på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/BVebFPCg6LUIMbQFQvdcNbPvcKyppSqjTyNtPg0/?hl=sv

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.