Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Håret såg ut som en skjuten cockerspaniel”

Nyhetsmorgon-programledarna Jenny Alversjö och Steffo Törnquist fick sig en rejäl överraskning när de stötte på kollegan Mattias Tjernström i morse.Foto: TV4.
Sportprofilen har nämligen klippt av sig sin hästsvans. Foto: TV4.
”Håret såg ut som en skjuten cockerspaniel”, säger Tjernström.Foto: TV4.

Nyhetsmorgon-programledarna Jenny Alversjö och Steffo Törnquist fick sig en rejäl överraskning när de stötte på kollegan Mattias Tjernström i morse.

Sportprofilen har nämligen klippt av sig sin hästsvans. 

– Håret såg ut som en skjuten cockerspaniel, säger Tjernström i Nyhetsmorgon. 

Mattias Tjernström är ett välbekant ansikte för alla sportälskare. Han har varit medarbetare på TV4-sporten i flera år och bland annat jobbat som landslagsreporter. Nu ansvarar han för det traditionstyngda sportsvepet i Nyhetsmorgon, ett uppdrag han tog över efter Axel Pileby.

Visade upp frisyren i Nyhetsmorgon

Men i morgonens avsnitt lyckades Tjernström överskugga sina medhavda sportnyheter. Hans hästsvans var plötsligt borta, vilket fick programledarna Jenny Alversjö och Steffo Törnquist att häpna. 

– Det var mycket hår som föll av för en vecka sen. I min mammas liv är det här det viktigaste som har hänt. Jag hade långt hår innan som var uppsatt i en knut, säger Tjernström i Nyhetsmorgon.  

– Håret som låg inne i sminket, för det var där jag klippte mig, det såg ut som en skjuten cockerspaniel eller någonting. En otrolig mängd med hår som föll av. Jag har blivit två kilo lättare nu.

Pikad av Steffo

Tjernström har dokumenterat klipprocessen på Instagram. 

 

https://www.instagram.com/p/BvR_h5rBAdw/

– Jag sköt lite från höften. Jag hade tänkt på det och sedan bestämde jag mig att jag får göra det nu, säger Tjernström. 

Steffo Törnquist kunde inte hålla sig från att pika sin kollega. 

– Du har blivit vuxen helt enkelt! Grattis.

– Tack, du låter som min mamma, svarar Tjernström. 

 

LÄS MER: Jesper Börjessons skrattanfall när han får höra om pruttmysteriet

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.