Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hårda kravet efter svåra uppbrottet

Foto: Stewart Cook/REX / Copyright (c) 2018 Shutterstock. No use without p

I två år var de USA:s sportpar nummer ett, men nyligen gick NFL-ikonen Aaron Rodgers och Nascarlegendaren Danica Patrick skilda vägar. 

Trots hjärtesorg känner Patrick att hon vuxit till följd av relationen. 

– Nästa kille jag träffar kommer få kämpa, för jag har skyhöga krav, säger hon i Rachel Hollis Show på streamingtjänsten Quibi. 

I många år så var det Tiger Woods och Lindsey Vonn som var idrottsparet nummer ett i USA – och hela världen. Men golfstjärnan och alpinstjärnan gick isär i maj 2015. 

Ett par år senare var det ett annat par som klev fram som idrotts-USA:s klart största. Aaron Rodgers och Danica Patrick. 36-åriga Rodgers är en av NFL:s största quarterbacks och representerar klassiska Green Bay Packers som han vann Super Bowl med 2010. 

Danica Patrick, 38, är en mångårig förare i Nascar och ses som en pionjär för kvinnor i motorsporten i USA. 

Danica Patrick: ”Jag har skyhöga krav”

För två år sedan gick de ut med att de var ett par och så sent som i december 2019 köpte de en lyxvilla i amerikanska Malibu för hela 300 miljoner kronor. Men i somras så gick de isär, något som bekräftades för New York Post. 

Det har varit hjärtesorg sedan dess, det berättar Danica Patrick på Rachel Hollis Show på streamingtjänsten Quibi. Men Patrick säger samtidigt att hon tack vare relationen lärt känna sig själv bättre. 

Vilket är bra för henne, men kommer att innebära en utmaning för nästa man hon träffar. 

– Nästa kille jag träffar kommer få kämpa, för jag har skyhöga krav, jag har enorma behov och så mycket jag vill. Det beror på att jag lärt känna mig själv så mycket bättre, men det blir en utmaning för nästa relation. 

TV: Bakom kulisserna på Sveriges Nations League-äventyr

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.