Jan-Ove Waldner hälsar alla en god jul – på sitt sätt. Foto: FacebookJan-Ove Waldner hälsar alla en god jul – på sitt sätt. Foto: Facebook
Jan-Ove Waldner hälsar alla en god jul – på sitt sätt.  Foto: Facebook
Även Charlotte Kalla har skickat en julhälsning under dagen. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSENÄven Charlotte Kalla har skickat en julhälsning under dagen. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Även Charlotte Kalla har skickat en julhälsning under dagen.  Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN

Här firar Waldner jul – som en kung

Publicerad

Jan-Ove Waldner firar jul i stil.

Facebook skickar han en julhälsning – sittandes i en kungastol med en krona på huvudet och ett pingisrack i handen. 

"Merry Christmas to all of you!", skriver legendaren. 

Jan-Ove Waldner är en av Sveriges störa idrottsstjärnor genom tiderna. 

Med sex VM-guld och två OS-medaljer har han cementerat sin plats som en av pingisvärldens största namn. 

För drygt två år sedan spelade han sin sista match i samband med en match med sitt Spårvägen hemma i Liljeholmshallen mot Rekord i pingisligan – inför flera hundra åskådare. 

– Det går inte att ha det bättre, synd att vi inte hade en större hall bara. Vi hade nog kunnat få hit 1500 personer, sade han då. 

Pingiskungen skickar nu en hälsning till alla sina fans runtom i världen. 

Facebook har han lagt upp en bild sittandes i en kungastol. På huvudet bär han en krona och i handen har han ett racket.

"Merry Christmas to all of you!", skriver han. 

Så firar idrottsstjärnorna jul

Jan-Ove Waldner är inte den enda som skickat en julhälsning på julafton. 

Golflegendaren Jesper Parnevik passade på att visa upp sin senaste trofé när han tog hem familjens interna tävling: fulaste jultröjan. 

– God jul! säger han i klippet som han publierat på Instagram. 

Skidåkaren Ida Ingemarsdotter klämde in ett träningspass på julaftonsmorgonen. 

"Traditioner är ju till för att följas, som långpass på julaftonsmorgonen, är ju sen gammalt. God jul på er!", skriver hon på Instagram.

Charlotte Kallas julhälsning

Charlotte Kalla har skickat sin julhälsning med en bild från 1988 där hon firade jul hos sin morfar.

"God jul allesammans!", skriver hon på Instagram. 

 

 

https://www.facebook.com/waldner.jo/photos/pcb.883782261803408/883779535137014/?type=3&theater

 

https://www.instagram.com/p/BdFah-xAY_M/?hl=sv&taken-by=ida_1985

 

https://www.instagram.com/p/BdFX4rzgFU4/?hl=sv&taken-by=kalla_87
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag