Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är Patrick Ekwalls nya jobb – efter TV4

Patrick Ekwall fick lämna TV4 efter 23 år.Foto: Niklas Larsson / BILDBYRÅN
Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN

Patrick Ekwall har fått ett nytt jobb.

Den forne TV4-medarbetaren har inlett ett samarbete med spelbolaget Leo Vegas.

– Härligt att äntligen få berätta!, säger Ekwall i ett pressmeddelande.

Efter 23 år valde TV4 att inte förlänga sitt frilansavtal med Patrick Ekwall. Profilen var öppen med sin besvikelse över beskedet.

– Det var ett slag i ansiktet. Helt sjukt. Jag fattade ingenting, jag visste inte vad jag skulle ta mig till, sa Ekwall då.

– Det var tusen miljoner tankar. "Vad händer nu?!"

Sedan dess har det spekulerats i vad Ekwall ska göra härnäst. Nu har vi svaret. Spelbolaget Leo Vegas har i ett pressmeddelande bekräftat att Ekwall har skrivit på ett kontrakt med dem som gäller från och med årsskiftet.

I beskrivningen kan man läsa att Ekwall och spelbolaget ska samarbeta med "ett antal gemensamma projekt och produktioner under 2017".

Ekwall nya jobb

– Härligt att äntligen få berätta! Samarbetet ger mig en utmaning och möjlighet att få arbeta med en typ av uppdrag som jag aldrig fått möjligheten att göra förut. Mycket mer kan jag inte berätta just nu men det kommer att synas och höras när det väl är dags, säger Ekwall.

Leo Vegas Niklas Andersson är nöjd med värvningen.

– Synergierna mellan LeoVegas Sport och Patrick Ekwalls person, erfarenhet och kunskaper är verkligen ”a match made in heaven”. För LeoVegas Sport betyder detta, förutom att vi får en ny väldigt uppskattad medarbetare, att vi kan erbjuda våra kunder ännu mer analyser, insikter och kunskaper inom sport och dessutom i ett underhållande format, säger Andersson.

 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde, sportälskare?

Följ SportExpressen på Facebook och Twitter – för en ännu större tillgång till de senaste och viktigaste nyheterna från sportvärlden.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.