Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svenske stjärnan smittad av corona

Foto: BILDBYRÅN
Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN

Handbollslandslagets målvakt Mikael Appelgren har smittats av coronaviruset, covid-19. Det berättar 30-åringen på Instagram.

”Ännu en solnedgång i karantän, reflekterandes över hur livet brukade vara. Som en av de som bär på covid-19 stannar jag här”, skriver han och fortsätter:

”För mig har det varit som en vanlig förkylning och jag har nästan återhämtat mig helt. Ta hand om varandra och ta ansvar”.

Appelgren är utlandsproffs i tyska Rhein-Neckar Löwen och har bland annat ett EM-silver med Sverige på sin meritlista.

Flera svenskar i klubben

Tidigare i veckan gick klubben ut och meddelade att den danske handbollsspelaren Mads Mensah, som är lagkamrat med Appelgren, smittats av coronaviruset.

Han var då den första spelaren i tyska handbollsligan, som just nu är pausad till slutet av april, som bekräftats ha blivit smittad av viruset.

I Rhein-Neckar Löwen spelar även svenskarna Jerry Tollbring, Jesper Nielsen och Andreas Palicka.

https://www.instagram.com/p/B97ThPCpaBE/

LÄS MER: Så påverkas alla ligor och idrotter av corona-utbrottet

LÄS MER: Zlatan donerar en miljon kronor

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.