Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skilde sig – tvingas nu rea ut sitt lyxhus

Louise Svalastog Spellerberg. Foto: Instagram
Utsikten från parets gemensamma villa i Kolding. Foto: boliga.dk
Bo Spellerberg - med det stora hårsvallet. Foto: MARKO DROBNJAKOVIC / AP

Det danska handbollsparet Bo Spellerberg och Louise Svalastog Spellerberg skilde sig 2013. 

Då la de upp sitt gemensamma hus till försäljning. 

Först nu har de lyckats sälja det, efter att ha reat ut det. 

I flera år var Bo Spellerberg och Louise Svalastog Spellerberg Danmarks hetaste handbollspar. De var tillsammans i åtta år, gifta i tre och har tillsammans dottern Mille. 

Men de gled isär och tog ut skilsmässa 2013. Direkt efteråt valde Louise Svalastog Spellerberg att flytta i från parets gemensamma villa i danska Kolding och flyttade till Köpenhamn. 

Bo Spellerberg flyttade även han tämligen omgående ut och la då upp huset till salu. 

Tvingades rea ut villan

Huset, som är en sjurummare på 222 kvadratmeter, ligger i bästa läge i Kolding med sjöutsikt. Men det var nästintill omöjligt för paret att sälja. 

Första gången det lades upp för försäljning i början av 2014 så var utropspriset strax över åtta miljoner kronor och det låg ute i 229 dagar utan att någon högg på det. 

I december 2015 försökte de på nytt, den gången till reapriset sju miljoner kronor. Det låg ute i 273 dagar, men blev inte sålt. 

Tredje gången gillt tänkte Spellerberg - och mycket riktigt. I november 2017 lades det ut på nytt, ännu en gång till utropspriset sju miljoner kronor. Och efter att det legat ute i 102 dagar så såldes villan för 6,7 miljoner kronor, mer än en miljon kronor billigare än vad de hoppats på. 

Spellerbergs digra meritlista

Louise Svalastog Spellerberg har i många år varit en storspelare i den danska handbollsligan och även representerat landslaget 75 gånger. Bo Spellerberg var i många år en av Danmarks främsta handbollsspelare. Han har vunnit EM vid två tillfällen och har dessutom totalt tre VM-medaljer med Danmark. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!