Louise Svalastog Spellerberg. Foto: InstagramLouise Svalastog Spellerberg. Foto: Instagram
Louise Svalastog Spellerberg.  Foto: Instagram
Utsikten från parets gemensamma villa i Kolding. Foto: boliga.dkUtsikten från parets gemensamma villa i Kolding. Foto: boliga.dk
Utsikten från parets gemensamma villa i Kolding.  Foto: boliga.dk
Bo Spellerberg - med det stora hårsvallet. Foto: MARKO DROBNJAKOVIC / APBo Spellerberg - med det stora hårsvallet. Foto: MARKO DROBNJAKOVIC / AP
Bo Spellerberg - med det stora hårsvallet.  Foto: MARKO DROBNJAKOVIC / AP

Skilde sig – tvingas nu rea ut sitt lyxhus

Publicerad

Det danska handbollsparet Bo Spellerberg och Louise Svalastog Spellerberg skilde sig 2013. 

Då la de upp sitt gemensamma hus till försäljning. 

Först nu har de lyckats sälja det, efter att ha reat ut det. 

I flera år var Bo Spellerberg och Louise Svalastog Spellerberg Danmarks hetaste handbollspar. De var tillsammans i åtta år, gifta i tre och har tillsammans dottern Mille. 

Men de gled isär och tog ut skilsmässa 2013. Direkt efteråt valde Louise Svalastog Spellerberg att flytta i från parets gemensamma villa i danska Kolding och flyttade till Köpenhamn. 

Bo Spellerberg flyttade även han tämligen omgående ut och la då upp huset till salu. 

Tvingades rea ut villan

Huset, som är en sjurummare på 222 kvadratmeter, ligger i bästa läge i Kolding med sjöutsikt. Men det var nästintill omöjligt för paret att sälja. 

Första gången det lades upp för försäljning i början av 2014 så var utropspriset strax över åtta miljoner kronor och det låg ute i 229 dagar utan att någon högg på det. 

I december 2015 försökte de på nytt, den gången till reapriset sju miljoner kronor. Det låg ute i 273 dagar, men blev inte sålt. 

Tredje gången gillt tänkte Spellerberg - och mycket riktigt. I november 2017 lades det ut på nytt, ännu en gång till utropspriset sju miljoner kronor. Och efter att det legat ute i 102 dagar så såldes villan för 6,7 miljoner kronor, mer än en miljon kronor billigare än vad de hoppats på. 

Spellerbergs digra meritlista

Louise Svalastog Spellerberg har i många år varit en storspelare i den danska handbollsligan och även representerat landslaget 75 gånger. Bo Spellerberg var i många år en av Danmarks främsta handbollsspelare. Han har vunnit EM vid två tillfällen och har dessutom totalt tre VM-medaljer med Danmark. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag