Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Linnea Claesons hämnd: "Det tog två timmar"

Linnea Claeson.
Foto: NICOLINN NILSSON
Linnea Claeson på Eldsjälsgalan.
Foto: JACKELINE PEREZ

En okänd man hörde av sig till Linnea Claeson och skrev att en tjej aldrig skulle kunna vara smartare än en man. 

Då svarade handbollsprofilen med smart moteld: Hon skickade vidare mannens vulgära mejl till alla hans vänner på Facebook.

"Jag undrade varför du hatar kvinnor så mycket så jag tog mig friheten att fråga alla dina 741 vänner på Facebook, och bifogade vad du skrev till mig" svarade hon

Linnea Claeson har gjort sig känd på sociala medier där hon går en kamp mot näthat och trakasserier. På sitt Instagramkonto @assholesonline lägger hon ut skärmdumpar med meddelanden från män som skrivit nedlåtande, och besvarar dem med ironiska och komiska svar.

I dag la hon ut ännu en sådan bild. 

Och svaret var genialiskt av Skuru IK:s handbollsprofil.

Mannen skrev i ett meddelande att Linnea aldrig skulle kunna "vinna", eftersom hon är kvinna och "män alltid är smartare än kvinnor". 

"En tjej kan aldrig vara smartare, och speciellt inte en tjej med större byst än än hjärna." skrev han bland annat i meddelandet.

Det genialiska svaret - skickade till alla hans vänner

Efter att ha läst alla tre meddelanden som mannen skickat tog Linnea chansen till revansch, och skickade vidare trakasserierna till alla hans vänner på Facebook.

Något som tog henne två timmar enligt egen utsago på Instagram.

"Tog lite drygt två timmar att skriva till alla om nån undrar. Fett värt!", skriver Claeson.

"Du är en väldigt smart man. Hur kunde en stackars liten tjej som jag vinna mot så mycket briljans. Jag undrade varför du hatar kvinnor så mycket så jag tog mig friheten att fråga alla dina 741 vänner på Facebook, och bifogade vad du skrev till mig. Men eftersom du är en så smart man tar jag för givet att du räknade med den risken. Det verkar som att tjejen med den stora bysten just ägde dig." löd svaret till mannen i fråga.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.