Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Handbolls-VM skakas av nytt försvinnande

Sverige tog viktig seger mot Rumänien.
Shaghayegh Bapiri spelade VM för Iran.
Foto: Viaplay

Shaghayegh Bapiri spelade VM för Iran.

Nu är hon spårlöst försvunnen, rapporterar TV2.

– Vi har informerat polisen, säger Jaume Fort från VM:s organisationskommitté till danska TV2

Irans VM blev bara tre matcher. I en grupp bestående av Norge, Rumänien och Kazakstan slutade Iran sist utan att ta en enda poäng.

Efter uttåget ur mästerskapet har 30-åriga Shaghayegh Bapiri försvunnit spårlöst. Det bekräftar både internationella handbollsförbundet, IHF, och representanter för den spanska VM-arrangören för TV2.

Tidigare under VM försvann fyra spelare från Kameruns trupp på samma sätt.

Shaghayegh Bapiri har gjort 285 landskamper för Iran och är den spelare i landets VM-trupp som spelat flest landskamper. 

– Det kom fram i går. Vi har informerat polisen, precis som vi gjorde i fallet med spelarna från Kamerun, säger Jaume Fort från VM:s organisationskommitté.

https://www.instagram.com/p/CVDaI5cNWq6/

VM-spelare spårlöst försvunnen

Omständigheterna kring Shaghayegh Bapiris försvinnande är fortfarande oklara, precis som i fallet med spelarna från Kamerun, huruvida det kan röra sig om ett brott som ligger bakom. 

VM i Spanien har nått hela vägen fram till kvartsfinaler. På tisdagskvällen gick värdnationen Spanien och Danmark vidare till semifinal.

På onsdagskvällen ställs Norge mot Ryssland den tredje kvartsfinalen. I den fjärde möter Sverige de regerande olympiska mästarna Frankrike.  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.