Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Förklarar tårarna: ”Blev förbannad”

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Storseger och tårar.

Känslorna rann över för målvakten Martina Thörn efter matchen mot Puerto Rico.

– Det är mycket gammalt i kroppen som bubblar upp, säger Thörn till Aftonbladet.

Sverige besegrade Puerto Rico med 48-10 under söndagen.

Men trots att Nathalie Hagman fick fira målrekord i svenska landslaget var det inte bara glädje i svensklägret efter matchen.

Målvakten Martina Thörn bröt ut i tårar eftersom hon fick två skott i huvudet. Anledningen är att hon haft tre hjärnskakningar i karriären.

– Det är svårt att styra över ens känslor när man får ett skott i huvudet. Jag har ju en historik med hjärnskakningar. Det andra skottet kändes bara onödigt och träffade mer mitt i huvudet också. Jag har svårt att komma ihåg hur jag reagerade mer än att jag blev irriterad och förbannad, säger hon till Aftonbladet.

Thörn berättar om tårarna

Med hjärnskakningarna i bagaget är Thörn försiktig och ska känna efter hur hon mår efter matchen.

– Jag känner ingen rädsla nu utan känner mig ganska lugn. Men det är mycket gammalt i kroppen som bubblar upp när det händer och det är svårt att styra över. Därför jag blev ledsen, säger hon.

Härnäst ställs Sverige mot Nederländerna under tisdagen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.