Jessica Almenäs. Foto: /Ibl / /IBLJessica Almenäs. Foto: /Ibl / /IBL
Jessica Almenäs. Foto: /Ibl / /IBL
Patrik Fahlgren. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅNPatrik Fahlgren. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN
Patrik Fahlgren. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

Almenäs råkade avslöja nya klubben

Publicerad

2007 avslöjade Glenn Hysén att Tobbe var klar.

Nu kan en liknande sak ha hänt igen.

Huvudpersoner den här gången är programledaren Jessica Almenäs och hennes pojkvän, handbollsspelaren Patrik Fahlgren.

Mitt under IFK Göteborgs 5-0-seger mot Kalmar FF på Fredrikskans 2007 så ställde sig Glenn Hysén, som befann sig mitt i Blåvittklacken, upp och skrek: "Tobbe e klar".

Den han åsyftade var sin son Tobias Hysén. Hysén den yngre hade länge ryktats vara på väg till Göteborg från Sunderland, men övergången drog ut på tiden.

Göteborgs dåvarande sportchef Håkan Mild dementerade dock efter matchen att affären skulle vara i hamn.

Almenäs "Glenn-fadäs"

Nu kan programledaren Jessica Almenäs ha gjort "en Glenn Hysén".

På onsdagskvällen avslöjade Aftonbladet att Hammarby handboll hade gjort klart med den tidigare landslagsspelare, tillika Almenäs pojkvän, Patrik Fahlgren.

– Jag hoppas att det blir så, ja. Men inget är helt klart ännu, sa klubbens ordförande Robert Petrovic till tidningen.

Sen klev Almenäs in.

Hon delade Aftonbladets artikel och skrev: "Nu har @patrikfahlgren bestämt vilken klubb han spelar i nästa år".

Sen insåg hon att hon kanske hade sagt för mycket.

 

 

Tidigare i år så meddelade Almenäs och Fahlgren att de väntade barn och att Fahlgren, efter åtta år i tyska Bundesliga skulle flytta till Stockholm.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag