Hånas – efter selfien med ”världsstjärnan”

Foto: MOSA AL-SHAER / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Tom Brady är en av världens mest kända idrottare.

Men tv-profilen Cynthia Bailey förväxlade NFL-ikonen med en totalt okänd man. 

Segern mot Los Angeles Rams i söndags innebar den sjätte Super Bowl-titeln för Tom Brady. 41-åringen omnämns ofta som sportens störste spelare genom tiderna.

Han är även känd utanför de sportfrälstas krets genom sitt äktenskap med världsberömda fotomodellen Gisele Bündchen. 

Men tv-stjärnan Cynthia Bailey verkar ha något sämre koll på Brady jämfört med gemene man. Beviset finns på hennes Instagram.

Tog fel på Brady

Bailey, känd från programmet “Real Housewives of Atlanta”, publicerade en selfie på en person som hon först trodde var Brady – men som visade sig vara en totalt okänd man.

”Jag måste erkänna. Jag sprang på den här killen i lobbyn på hotellet St. Regis. Jag bad honom om en bild för att jag trodde att han var Tom Brady. På riktigt. Jag gjorde intervjuer i tv på röda mattan och berättade hur coolt det hade varit att stöta på Tom Brady", skriver Bailey.  

https://www.instagram.com/p/Btb1QuChehR/

Bailey är tillsammans med tv-sportspersonligheten Mike Hill. Han skrev ett sms till henne som hon sedan la ut på Instagram.

Hånad av pojkvännen

"Som din pojkvän som också jobbar med sport i tv... så kräver jag att du vet vem Tom Brady är", skriver Hill i sms:et. 

"Jag skäms så mycket", svarar Bailey. 

Bailey blev grundligt utskrattad för sin miss – bland annat av skvallerkungen Perez Hilton.

”Är det någon som väntar sig att någon från 'Real Housewives' ska ha koll på football?", skriver han. 

Flera amerikanska medier har skrivit artiklar om tankevurpan.

https://twitter.com/BuzzFeed/status/1092524707218305025https://twitter.com/HollywoodLife/status/1092505623349088263https://twitter.com/Magic1053SA/status/1092981263219245060

Men Bailey försvarar sitt omdöme.

"När jag tittar på bilden igen, så okej, han kanske inte är Toms förlorade tvilling. Men han skulle kunna vara hans kusin, eller hur?", skriver Bailey. 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.