Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han tros ha mördat frun och tre barnen

Rowan Baxter, 42, drev ett gym tillsammans med sin fru i Australien. Tillsammans hade de tre barn. Nu är hela familjen död.
Hannah och Rowan Baxter.Foto: Privat/Facebook

Tragedi i Australien.

Den tidigare rugbyspelaren Rowan Baxter, 42, mördade hela sin familj när han satte eld på familjens bil, skriver Courier Mail. 

– Han kastade bensin på mig, skrek ex-frun Hannah Baxter enligt CNN innan hon förolyckades.

En obehaglig familjetragedi har drabbat Australien.

Den tidigare rugbyspelaren Rowan Baxter, 42, misstänks enligt flera lokala medier, däribland Courier Mail, ha satt eld på familjens bil och tagit livet av sig själv, hustrun Hannah och parets tre barn.

Händelsen inträffade under onsdagsmorgonen lokal tid i Brisbanestadsdelen Camp Hill i Australien.

– Jag har sett många hemska saker. Det här är bland det värsta jag sett, säger polisinspektör Mark Thompson till australiska medier.

Rowan och Hannah Baxter, han förflutet som rugbyspelare och hon som fyrfaldig trampolinmästare från Queensland med internationella medaljer på meritlistan, hade tre barn tillsammans och drev ett eget gym.

”Han kastade bensin på mig”

Enligt rapporter hade paret separerat året innan och befann sig mitt uppe i vårdnadstvist om parets tre barn.

Enligt ögonvittnen fattade bilen eld och Hannah Baxter, som tros ha kört bilen, hoppade ut ur bilen och ropade:

– Han kastade bensin på mig, rapporterar flera internationella medier.

Hannah Baxter fördes till sjukhus men hennes liv gick inte att rädda. För Rowan Baxter, som misstänks ha anlagt bilbranden, och parets tre barn avled omedelbart.

Rowan Baxter tros ha anlagt branden och sedan tagit sitt eget liv, på hans kropp fanns spår av självorsakade stickskador.

Polisen vill dock ännu inte bekräfta att det rör sig om ett mord.

– Hur branden startade har inte blivit helt klarlagt ännu. Det är opassande att spekulera i just nu, säger Mark Thompson.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.