Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han kan säljas i sommar om han fortsätter så här

Foto: LUDVIG THUNMAN

Ari Skulason gjorde ett drömmål i snöstormen, Andreas Johansson dominerade i Halland och Djurgården slog Elfsborg med 2-0. 

SportExpressens experter Therese Strömberg, Anel Avdic, Daniel Kristoffersson, Noa Bachner och Johan Dolck Wall om den allsvenska söndagen.

Expressen Premium

Erbjudande till dig: Läs Expressen Premium gratis till midsommar

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis t.o.m 25 juni 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 79 kr/mån. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller endast fram till midnatt 16/5.

Gäller endast nya prenumeranter.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM – GRATIS TILL 25 JUNI” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Farzad sökte jobb med Kristinas bild – blev kallad

Läkarstudenten har sökt över hundra jobb

Mordbeställaren Salam Shebanis lyxliv på flykt

Livstidsdömda ”El Patron” skröt för polisen om sina köp på Louis Vuitton

Maria Montazami släpper fasaden: ”Har förändrat allt”

Svenska Hollywoodfrun om • Livet efter succéprogrammet • Äktenskapet • Förändringen