Gershon Koffie är nära en övergång till Hammarby.
Gershon Koffie är nära en övergång till Hammarby.

Hammarby nära göra klart med mittfältare

Publicerad

ABU DHABI. Här är spelaren som ser ut att skriva på för Hammarby inom kort.

Enligt SportExpressens uppgifter är Gershon Koffie, 25, från Ghana nära att bli Bajens nästa nyförvärv.

Mittfältaren väntas landa i Stockholm inom kort och presenteras som klubbens nästa nyförvärv innan laget åker på träningsläger till Gran Canaria på tisdag.

Hammarby startade upp säsongen med nye tränaren Jakob Michelsen i måndags. Det gjorde man utan mittbacken Lars Sätra som tidigare blev klar för kinesiska Baoding Yingli Yitong.

Erik Israelsson har också varit och besökt PEC Zwolle i Holland men det är oklart hur nära en affär är i nuläget.

Jagat nyförvärv

Samtidigt jagar Hammarby nyförvärv och tidigare stod det klart att minst en mittfältare och en mittback ska adderas till truppen.

 

 

LÄS MER: Hammarby jagar nyförvärv i Danmark

 

 

Nu är klubben nära att göra klart med en mittfältare.

Det handlar om Gershon Koffie, 25, från Ghana.

Han rankas som en av MLS:s främsta mittfältare och har gjort 135 matcher för Vancouver Whitecaps och 22 matcher för New England Revolutions som han senast kommer ifrån.

 

 

Åker på träningsläger på tisdag

Enligt SportExpressens uppgifter ligger Hammarby i slutförhandlingar med spelaren - som väntas landa i Stockholm under helgen.

Bajen hoppas att presentera sitt nyförvärv innan de åker på träningsläger till Gran Canaria på tisdag.

SportExpressen har sökt Hammarbys sportchef Mats Jingblad för en kommentar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag