Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hadelund bekräftar: Jag är klar för Mullsjö

SportExpressen.se:s avslöjande är nu bekräftat.

Av huvudpersonen själv.

Landslagsbacken Kim Hadelund, 25, flyttar från Warberg till Mullsjö

- Här har jag trots allt varit lite i skymundan. I Mullsjö kommer jag att få ta ett stort ansvar att dra det unga laget framåt. Det blir väldigt kul, säger Hadelund.

Förra lördagen kunde SportExpressen.se avslöja att Kim Hadelund lämnar Warberg.

Klubbadress nästa säsong skulle bli Mullsjö.

Men både Mullsjö och Kim Hadelund själv har dementerat att något är klart.

Hos Warberg har man inte känt till nyheten, då backens kontrakt går ut och han är fri att skriva på för vilken klubb som helst.

"Oerhört roligt"

Nu bekräftar slutligen Kim Hadelund att övergången till Mullsjö är klar. Den hårdskjutande backen har skrivit på för tre säsonger.

- Det ska bli oerhört roligt att kliva in i Nyhemshallen i MAIS-tröjan igen, säger 25-åringen som 2008 sköt upp Mullsjö i innebandyns superliga för första gången i historien.

- Att jag var med och tog MAIS till SSL är jag stolt över. Nu är jag glad över att få skapa nya minnen med MAIS. Mullsjö har visat att de vill satsa. Det vill jag också. Jag tror att MAIS har något stort på gång.

Gillek stannar

Under tre säsonger i Warberg växte Kim Hadelund från en lovande back till att tillhöra landets toppskikt, vilket tog honom hela vägen till landslaget.

- Jag vill passa på att tacka Warberg för tre fantastiska år, det enda som fattas är ett SM-guld, säger Kim Hadelund.

Mullsjö fick tidigare i veckan ett annat bra besked då storstjärnan på forwardssidan, David Gillek, skrev på ett nytt kontrakt och därmed tog död på alla spekulationer om en Schweiz-flytt.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.