Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vittnar om kraschen: ”Han var medvetslös”

Tiger Woods var inte kontaktbar efter bilolyckan, uppger ett vittne.
Foto: MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: RINGO H.W. CHIU / AP TT NYHETSBYRÅN

Tiger Woods var inte kontaktbar efter sin krasch.

Det uppgav mannen som först kom till olycksplatsen när han pratade med polisen i Los Angeles.

Enligt vittnet satt han medvetslös i förarsätet.

Efter Tiger Woods allvarliga bilolycka har flera nya detaljer kommit fram om kraschen.

Bland annat har kriminalexperten Jonathan Cherney sagt att mycket tyder på att golfstjärnan sov bakom ratten när olyckan ägde rum.

– För mig är detta ett klassiskt fall av att somna bakom ratten, eftersom vägen svänger och hans fordon går rakt framåt, säger har Cherney sagt till USA Today.

Nu har nya uppgifter om de första minuterna efter kraschen framkommit i dokument från polisförhör som TMZ har fått tillgång till. 

I dokumenten finns en rapport från polischefens ställföreträdare Johann Schloegl som beskriver en intervju med en man som bor i området där Tiger Woods kraschade med sin SUV.

Nya uppgifter om Tiger Woods krasch

Mannen berättade för polisen att han hörde kraschen och bestämde sig för att ta sig till olycksplatsen där han såg Woods.

Enligt rapporten försökte vittnet prata med Woods utan att få svar från golfaren som satt ”medvetslös i förarsätet”.

Därefter kom polischefens ställföreträdare Carlos González till platsen innan Woods fick hjälp att komma ur bilen och González har tidigare berättat att Woods var vid medvetande när han själv kom dit.

Tiger Woods tackade för allt stöd som han har fått den första mars, en vecka efter kraschen.

”Det är svårt att förklara hur rörande det var i dag att sätta på tv:n och se alla röda tröjor. Till alla golfare och alla fans, ni hjälper mig verkligen att ta mig igenom den här jobbiga tiden”, skrev han på Twitter.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.