Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tiger Woods minns inget från kraschen

Tiger Woods minns inte sin krasch, enligt polisen.
Foto: MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Polisen fick hjälpa honom ur bilen som blev totalförstörd.
Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY NETWORK/SIPA USA SIPA USA

Tiger Woods mindes inte sin krasch när han kom till sjukhuset.

Det berättar Alex Villanueva, polischef i Los Angeles, för CNN.

– På sjukhuset frågade utredarna honom om den och han hade inte inget minne av själva kraschen, säger Villanueva.

Tiger Woods kraschade våldsamt i Los Angeles under tisdagsmorgonen, lokal tid.

Trots att hans bil blev totalförstörd klarade sig golfstjärnan utan några livshotande skador och han fördes till det lokala sjukhuset där han opererades för sina skador i benen.

– Fronten på fordonet var helt förstörd, kofångaren, allting. Helt förstört. Krockkuddarna löstes ut, allt sånt. Men tack och lov var interiören mer eller mindre intakt, vilket gav honom utrymme att överleva vad som annars hade blivit en dödlig krasch, sa den lokale polischefen Alex Villanueva på en presskonferens efter kraschen.

Tiger Woods minns inte sin krasch

Nu har Villanueva också berättat att Woods inte har något minne från händelsen.

– På sjukhuset frågade utredarna honom om den och han hade inte inget minne av själva kraschen, säger Villanueva i CNN:s tv-sändning.

Polischefens ställföreträdare i Los Angeles, Carlos González, anlände först till platsen efter olyckan och säger till NBC att Woods var lugn och inte verkade medveten om hur allvarliga skador han hade ådragit sig.

– Jag tror inte han var medveten om hur allvarligt skadad han var då. Det kan ha varit en blandning av adrenalin och chock, säger González.

Tiger Woods team har gett en uppdatering om hur han mår.

”Han är för tillfället vaken, kontaktbar och vilar upp sig på sjukhuset. Tack till doktorer, sjukhuspersonal, polis och brandmän”, skriver teamet.

Annika Sörenstam berättar om hur hon reagerade när hon fick veta vad som hänt golfstjärnan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.