Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: KAMRAN JEBREILI / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: KAMRAN JEBREILI / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: KAMRAN JEBREILI / AP TT NYHETSBYRÅN

Tiger Woods har gjort slut med Kristin Smith

Publicerad

Tiger Woods namn rykte har skamfilats efter hans rattfylleskandal. 

Samtidigt har golfstjärnan bekräftat att förhållandet mellan honom och Kristin Smith är över.

"Vi är inte tillsammans längre", skriver Woods på Twitter.

Tiger Woods och Smith träffades efter att förhållandet mellan Woods och den alpina skidstjärnan Lindsey Vonn hade tagit slut. Förhållandet blev offentligt i november förra året då Smiths kusin berättade för sajten Radar Online att deras förhållande var: "fantastiskt." Smiths citat om Woods rattfylla i maj blev också spridda världen över som "flickvännens sorg". 

Tiger Woods har gjort slut

Men Woods och Smith är inte ett par längre. Woods, som har tillordnats en vistelse på behandlingshem av domstolen i Florida efter rattfyllan, kände sig manad att betona detta efter att ha läst en artikel i Daily Mail. 

I artikeln omskrevs Smith och Woods som ett par – något som inte stämmer, om man frågar golfstjärnan.

"Trots vad som skrivits i den felaktiga artikeln i Daily Mail, så är jag och Kristin Smith inte tillsammans och har inte varit det sedan i fjol", skriver Woods på Twitter. 

Varit gift med Elin Nordegren

Smith har tidigare varit gift med en annan idrottsprofil, Dallas Cowboys-spelaren Gerald Sensabaugh. Paret fick en dotter tillsammans. 

Innan Woods träffade Vonn var han gift med svenska Elin Nordegren. De skilde sig 2010 efter att det framkommit att Woods varit otrogen mot henne. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag