Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tiger Woods har gjort slut med Kristin Smith

Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: KAMRAN JEBREILI / AP TT NYHETSBYRÅN

Tiger Woods namn rykte har skamfilats efter hans rattfylleskandal. 

Samtidigt har golfstjärnan bekräftat att förhållandet mellan honom och Kristin Smith är över.

"Vi är inte tillsammans längre", skriver Woods på Twitter.

Tiger Woods och Smith träffades efter att förhållandet mellan Woods och den alpina skidstjärnan Lindsey Vonn hade tagit slut. Förhållandet blev offentligt i november förra året då Smiths kusin berättade för sajten Radar Online att deras förhållande var: "fantastiskt." Smiths citat om Woods rattfylla i maj blev också spridda världen över som "flickvännens sorg". 

Tiger Woods har gjort slut

Men Woods och Smith är inte ett par längre. Woods, som har tillordnats en vistelse på behandlingshem av domstolen i Florida efter rattfyllan, kände sig manad att betona detta efter att ha läst en artikel i Daily Mail. 

I artikeln omskrevs Smith och Woods som ett par – något som inte stämmer, om man frågar golfstjärnan.

"Trots vad som skrivits i den felaktiga artikeln i Daily Mail, så är jag och Kristin Smith inte tillsammans och har inte varit det sedan i fjol", skriver Woods på Twitter. 

Varit gift med Elin Nordegren

Smith har tidigare varit gift med en annan idrottsprofil, Dallas Cowboys-spelaren Gerald Sensabaugh. Paret fick en dotter tillsammans. 

Innan Woods träffade Vonn var han gift med svenska Elin Nordegren. De skilde sig 2010 efter att det framkommit att Woods varit otrogen mot henne. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.