Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tiger Woods första ord efter bilolyckan

Foto: ERIK S. LESSER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK / LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Annika Sörenstam och flera världsstjärnor bar rött för att stötta Tiger Woods.

Nu tackar Woods för all hjälp han fått efter bilolyckan.

Det är svårt att förklara hur rörande det var att se”, skriver han på Twitter.

Det var i tisdags kväll som Tiger Woods kraschade våldsamt med sin bil i Los Angeles. Golfstjärnan kom undan med två benfrakturer och en krossad fotled. På en presskonferens berättade polisen att Woods kört i hög fart och att krockkudden förmodligen räddat hans liv.

När han kom in till sjukhuset hade Tiger inget minne av sin krasch. Det berättade Alex Villanueva, polischef i Los Angeles, för CNN.

– På sjukhuset frågade utredarna honom om den och han hade inte inget minne av själva kraschen, sa Villanueva.

Efter en lyckad operation har Woods rapporterats vara vid gott mod. 

Han är vaken, kontaktbar och vilar upp sig på sjukhuset.”, twittrade Tiger Woods team.

Tiger Woods första ord

Under söndagens sistarunda på LPGA-touren hade flera storspelare på sig rött upptill och svart nedtill – Tiger Woods klassiska tävlingsklädsel. En av spelarna var Annika Sörenstam.

 – Vi ville supporta Tiger, så vi skickar en hälsning till honom. Vi hoppas han kryar på sig, och läker snabbt. Att han får flyga hem och börja processen som behövs, sa hon till Expressen.

Gesten från golfeliten gjorde Tiger Woods rörd och i ett första uttalande sen olyckan tackar han för stödet. Från sjukhuset skriver Woods på Twitter:

Det är svårt att förklara hur rörande det var i dag att sätta på tv:n och se alla röda tröjor. Till varje golfare och varje fan, ni hjälper verkligen mig att ta mig igenom den här jobbiga tiden”.

https://twitter.com/TigerWoods/status/1366187915542413315

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.