Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tar Tiger i försvar efter hans otrohetsskandal

Tiger Woods tas i försvar...
Foto: JOHN MINCHILLO / AP TT NYHETSBYRÅN
...av Paige Spiranac.
Foto: Ap / TT / NTB Scanpix
Elin Nordegren blev bedragen av Tiger Woods.
Foto: STELLA PICTURES/FAME FLYNET USA
Foto: IBL/DPA

Paige Spiranac försvarar Tiger Woods.

Influencern och golfaren tycker inte att han förtjänade så mycket kritik som han fick efter sin otrohetsskandal.

– Det är inte som att han dödade någon, han var otrogen, säger Spiranac.

Tiger Woods är extra aktuell efter en ny tv-dokumentär från HBO Nordic. 

Dokumentären handlar bland annat om golfstjärnans uppväxt men också om den enorma otrohetsskandal som förstörde hans äktenskap med svenska Elin Nordegren 2009.

Nordegren jagade ut Woods från parets hem med en golfklubba när hon såg att han fått ett meddelande från en annan kvinna och därefter radade porrstjärnor, strippor och servitriser upp sig och berättade att de hade haft sex med Woods.

Woods tid som världens bäste golfare tycktes då vara förbi och hans sponsorkontrakt försvann. En person som inte gillar hur han behandlades är Paige Spiranac.

– När man tittar på sitt eget liv och saker man gjort så lever ingen ett perfekt liv, vi alla gör misstag, säger Spiranac i en podcast enligt news.com.au.

Paige Spiranac försvarar Tiger Woods

Den tidigare LPGA-spelaren Paige Spiranac har blivit en stor influencer de senaste åren och har nästan tre miljoner följare på Instagram. Hon tycker det var fel att behandla Woods som ett ”monster”.

– Det är inte som att han dödade någon, han var otrogen. Många människor är otrogna under sin livstid. Förmodligen har 99,9 procent av alla människor gjort något dåligt i sina liv.

Hon tror inte att någon annan skulle ha hanterat situationen lika bra som Tiger Woods gjorde. Hon tycker också att det är lätt att sitta på soffan och klaga på honom när han påverkades av sin uppväxt.

– Självklart får han problem när han växer upp i den miljön, med kändisskapet som han fick. Han har alltid varit i rampljuset. Han har aldrig haft ett normalt liv, säger Paige Spiranac.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.