Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnparet slår tillbaka efter otrohetsryktena

Foto: MICHAEL MADRID / ACTION IMAGES / REUTERS / USA TO BILDBYRÅN
Foto: JOHN MINCHILLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Golfstjärnan Dustin Johnson och Paulina Gretzky är ett av världens mest omskrivna kändispar.

De senaste dagarna har det spekulerats i om paret är på väg att splittras efter en påstådd otrohetsaffär mellan Johnson och modellen Yassie Safai.

Nu bemöter stjärnan för första gången uppgifterna.

Dustin Johnson och Paulina Gretzky blev ett par 2013. Paret förlovade sig samma år, och i början av 2015 föddes parets första son, Tatum. Två år senare kom barn nummer två: River. Romansen har blivit vida omskriven i USA, mycket på grund av att Paulina Gretzky är dotter till hockeylegendaren Wayne Gretzky, universellt ansedd som hockeyns största spelare genom tiderna.

Men relationen har varit stormig och vid flera tillfällen har golfstjärnan pekats ut som otrogen. Nu senast med modellen Yassie Safai. Spekulationerna om att Gretzky och Johnson är på väg att separera tog extra fart i veckan när Gretzky raderade samtliga bilder på sin fästman på sitt Instagramkonto. 

Dementerar affären med Dustin Johnson

I det senaste inlägget Gretzky publicerat kommenterar flera följare och undrar vad som har hänt mellan paret, och varför alla bilder raderats? Bilden är "lajkad" av Johnson själv – men Gretzky har inte svarat sina följare.

Efter skriverierna har nu Yassie Safai själv gått ut och dementerat uppgifterna – som tog fart efter att modellen retweetat Dustin Johnson tre gånger.

”Jag ska göra mitt bästa och försöka förklara med anledning av ryktena som går. Jag har inget förhållande med Dustin och har aldrig haft någon relation med honom”, skriver hon på Instagram.

”Jag har sprungit på honom vid tre-fyra tillfällen på golfklubben Sherwood Country Club och vi har talats vid lite kort. Jag är säker på att vilken golfmedlem som helst hade gjort likadant. Jag tror inte att tre retweets på min Twitter betyder att jag beundrar honom... Jag har ingen insyn i ryktena som går om Dustin och Paulinas relation. Jag önskar dem inget annat än det bästa och vill återgå till mitt normala liv igen”, skriver Safai.

https://www.instagram.com/p/BnmMpMiA4ih/?taken-by=yawesome

Även Dustin Johnson själv har brutit tystnaden och kommenterat situationen.

”Varje förhållande går upp och ner, men det viktiga är att vi älskar varandra väldigt mycket och håller ihop som en familj. Tack för er kärlek och ert stöd.”

https://twitter.com/DJohnsonPGA/status/1039663559121223680

Dustin Johnson har vunnit 19 titlar på PGA-touren. I måndags halkade han ner från tronen som världens bästa golfspelare, när Justin Rose tog över förstaplatsen på världsrankingen. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!