Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rykten om stjärnparet efter raderade bilderna

Foto: MICHAEL MADRID / ACTION IMAGES / REUTERS / USA TO BILDBYRÅN
Foto: JOHN MINCHILLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Golfstjärnan Dustin Johnson och Paulina Gretzky är ett av världens mest omskrivna kändispar.

Men nu spekuleras det i att deras relation håller på att braka samman – bara veckor före stortävlingen Ryder Cup.

Dustin Johnson och Paulina Gretzky blev ett par 2013. Paret förlovade sig samma år, och i början av 2015 föddes parets första son, Tatum. Två år senare kom barn nummer två. Romansen har blivit vida omskriven i USA, mycket på grund av att Paulina Gretzky är dotter till hockeylegendaren Wayne Gretzky, universellt ansedd som hockeyns största spelare genom tiderna.

Och som kändispar får Johnson och Gretzky utstå en hel del tjuvnyp på nätet. Det senaste kom efter tredje rundan av tävlingen Northern Trust förra veckan. 

Anklagades för att vara svartsjuk

Då blev Johnson intervjuad av CBS-ankaret Amanda Balionis, ett välbekant namn för alla golfälskare. Viralsajten Barstool Sports snappade upp av Gretzky skymtade i bakgrunden och gjorde en fri tolkning utifrån att hon hade armarna i kors: hon var helt enkelt svartsjuk. 

https://twitter.com/barstoolsports/status/1033820251409006594

Nu är det återigen skriverier om paret. Detta efter att Gretzky raderat samtliga bilder på sin fästman på sitt Instagramkonto. Tilltaget har fått fans och medier världen över att spekulera i att paret är på väg att separera – bara veckor innan Ryder Cup, där Johnson har en nyckelroll i USA:s lag. 

Har haft drogproblem

I det senaste inlägget Gretzky publicerat kommenterar flera följare och frågar vad som har hänt, och varför alla bilder har raderats? Bilden är "lajkad" av Johnson själv – men Gretzky har inte svarat sina följare.  

Johnson, som är före detta drogmissbrukare, har tillskrivit Gretzky en stor del i att han lyckades få ordning på sitt liv igen efter en paus från golfen 2015. Han toppade nyligen världsrankingen och har vunnit 19 titlar på PGA-touren. 

– Jag har verkligen vuxit upp de senaste månaderna. Jag börjar bli den person som jag vill att mina barn ska se upp till, sa han 2015. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!