Nordegren chocksänker priset på lyxhuset i USA

Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Elin Nordegrens galna lyxhus i Florida har legat ute till försäljning i över ett år.

Men än har ingen nappat.

Nu chocksänker svenskan priset med 50 miljoner kronor, skriver Daily Mail.

Elin Nordegren, 39, blev en världskändis i och med sitt äktenskap med golfikonen Tiger Woods. Förhållandet tog slut i och med en uppmärksammad otrohetsskandal 2009, då paret varit gifta i åtta år. 

Efter uppbrottet med Woods investerade Nordegren ungefär 130 miljoner kronor i en fastighet i Florida-området North Palm Beach. I mars 2018 rapporterade Realtor.com, en sajt specialiserad på nyheter om bostadsmarknaden, att Nordegren lagt ut samma fastighet på marknaden – och att prislappen gått upp till en halv miljard kronor. 

Det minst sagt lyxiga huset är 2 400 kvadratmeter stort och innehåller elva sovrum, femton badrum, en vinkällare, hemmabiograf, två kök och ett gym. Till detta kommer också en egen swimmingpool och två gästhus i anslutning till huvudbyggnaden. 

Varje gästhus har också ett eget kök. 

Elin Nordegren sänker priset på lyxhuset

Men det går trögt med försäljningen.

Enligt Daily Mail har Nordegren därför tagit till drastiska åtgärder och chocksänkt priset med nära 50 miljoner kronor. 

Enligt tidningen hade fastigheten problem med röta när Nordegren köpte huset, vilket i slutändan ledde till att hon rev stora delar av fastigheten och lade stora summor pengar på att renovera upp det. Elin Nordegren lever nu tillsammans med den förre NFL-stjärnan Jordan Cameron, 30, i huset i North Palm Beach.

För en månad sen blev paret föräldrar och enligt amerikanska Radar Online har Nordegren och Cameron visat upp det nyfödda barnet på sonen Charlies fotbollsträning. Nordegren fick Charlie under äktenskapet med golfstjärnan Tiger Woods, och paret har även dottern Sam tillsammans. 


LÄS MER: Elin Nordegren har blivit mamma

LÄS MER: Tiger Woods störst någonsin - skrev historia 

LÄS MER: Elin Nordegrens mamma: ”Hon är superlycklig” 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.