Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Legendarens lyxhus totalförstört i brand

Foto: KYLE JURGENS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: DARRON CUMMINGS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: realtor.com

Golflegendaren Davis Love III har förlorat sitt hem i en kraftig brand. Det berättar han själv i ett inlägg på Twitter.

”Vi är väldigt tacksamma för att brandmännen försökte rädda vårt hem och försöker hålla saker och ting i perspektiv med tanke på den rådande hälsokrisen”, skriver Love.

Davis Love III tillhörde under många år golfens absoluta topp och låg i topp 10 på världsrankingen i totalt 450 veckor. 2017 blev han dessutom invald i World Golf Hall of Fame.

Men nu skakas Love och hans familj av en tragedi. Detta efter att deras hem brunnit ned i en kraftig brand under fredagsmorgonen.

Love och hans fru Robin befann sig i huset när branden startade men lyckades ta sig ut i tid, uppger brandchefen Randy Jordan för CNN.

”Hela vår familj sörjer att vi förlorat vårt hem, som alltid var fyllt av skratt och som vi hade så många minnen med. Samtidigt är vi otroligt tacksamma över att alla är i säkerhet och att ingen blev skadad”, skriver Davis Love III på Twitter.

Det är ännu oklart vad som föranledde branden.

https://twitter.com/Love3d/status/1243570748368859147

Har tidigare varit till salu

Huset ligger i St. Simons i Georgia och hade, utöver en gigantisk tomt på över 20 000 kvadratmeter, både ett eget stall och en stor pool.

Det har tidigare legat ute för försäljning, då med ett pris på 44 miljoner kronor, men Love lyckades inte få fastigheten såld trots att den låg ute i över sex år.

Realtor.com har tidigare pratat med flera mäklare som menar att de främsta anledningarna till att den var så svårsåld var att det finns ett stort utbud av liknande tomter i närheten, att den ligger lite för enskilt och att den kanske till och med är för stor.

– Den här ön lockar pensionärer som letar efter något mindre och som är lättare att ta hand om. Den här tomten kräver en hel del för att hålla sig fin, säger Maria Jennings till sajten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.