Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Legendaren inlagd på sjukhus – efter tävling

Tiger Woods och sonen Charlie var med i samma tävling som Greg Norman.
Greg Norman med sonen Greg Norman Jr, 19 december 2020.
Foto: Phelan M. Ebenhack / TT NYHETSBYRÅN

Så sent som för en vecka sedan var Greg Norman ute och tävlade på golfbanan.

Nu är han inlagd på sjukhus efter att ha drabbats av covid-19.

Greg Norman delade själv med sig av nyheten i ett inlägg på Instagram, tillsammans med bilder på sig själv från sjukhuset.

”Det här summerar det rätt bra. Min juldag. Jag talar för miljontals när jag säger: fan ta covid. Låt oss ta oss förbi det här och aldrig uppleva det igen”, skriver Norman.

Även Normans son, Greg Norman Jr, skriver på sociala medier att både han och hans hustru Michelle har testat positivt för covid-19.

Greg Norman på sjukhus

Enligt nyhetsbyrån AP tog den äldre Norman ett coronatest under tisdagen som kom tillbaka negativt. 

Han satt dock i karantän iallafall för att vara på den säkra sidan och under torsdagen hade 65-åringen lätt feber, hosta, en lättare huvudvärk och ont i kroppen.

Under fredagen blev han inlagd på sjukhus.

Tävlade tillsammans med sonen

Greg ”The Great White Shark” Norman anses vara en av historiens bästa golfspelare. Han låg etta på golfens världsranking i 331 veckor från 1986 till 1998 och valdes 2001 in i World Golf Hall of Fame.

Förra helgen deltog han med sin son i generationstävlingen PNC Championship, där bland annat även Tiger Woods deltog tillsammans med sin 11-årige son Charlie.

https://www.instagram.com/p/CJO7DQoJytX/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.