Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Johnsons lyxresa med fästmön - efter segern

Dustin Johnson.
Dustin Johnson med den mytomspunna gröna kavajen från US Masters.
Foto: TNS/ABACA / STELLA PICTURES/TNS/ABACA
Dustin bjöd med fästmön Paulina Gretzky och flertalet vänner på en resa till karibiska ön St. Barth.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Dustin Johnson vann den gröna Masterskavajen efter ett historiskt banrekord.

Det var 36-åringen tvungen att fira ordentligt.  

Johnson tog en privatjet till karibiska ön St. Barth tillsammans men sin fästmö Paulina Gretzky – där paret verkar njuta till fullo. 

Tidigare har Jordan Spieth (2015) och Tiger Woods (1997) lyckats gå banan på -18. Dustin Johnson lyckades vara bättre än duon – och blev historisk efter att ha spelat klassisa Augusta på 20 under par. 

– Det är en otrolig känsla. Jag har spelat otrolig golf den här veckan. Att ha rekordet är en stor ära, sa Dustin Johnson under segerintervjun på det 18:e hålets green.

Där hade den 36-årige amerikanen svårt att hålla tårarna borta. 

– På golfbanan är jag normalt sett bra på att samla mig, men här går det inte, sa en väldigt känsloberörd Johnson som fick ta emot den klassiska gröna kavajen av hans barndomsidol och fjolårssegraren Tiger Woods. 

Vann 18 miljoner kronor

18 miljoner kronor landande på golfstjärnans bankkonto efter segern. Johnsson var därefter inte sen med att lämna landet och börja firandet av sin andra major på riktigt. 

Bara dagar efter triumfen tog Johnsson en privatjet till den karabiska ön St. Barth. Med på planet var Johnssons fästmö och ishockeylegendarens Wayne Gretzkys dotter Paulina Gretzky. 31-åriga Gretzky var ett stöd till Johnsson under hela tävlingen och var en av de första att gratulera honom – då med den klassiska kyssen.

”Jag kommer alltid vara ditt största fan. Jag är så stolt över dig”, skriver Gretzky på Instagram. 

Kärleksparet, som förlovade sig 2013, fick sällskap till Karibien av Johnsons bror och caddien Austin Johnson som tog med sin fru Sam Maddox. 

Gruppen delar flitigt med sig av bilder från sin resa med sina följare på Instagram. De badar tillsammans, dricker ”shots” och kopplar av på stranden i de behagliga förhållandena i Karibien. 

https://www.instagram.com/p/CHrKYpHnzwA/
Ett av världens mest kända sportpar väntar barn. Golfaren Dustin Johnson och hans fästmö Paulina Gretzky avslöjade nyheten på Instagram.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.