Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Flickvännens kyssförsök – nu skrattar hela världen

Foto: SETH WENIG / AP TT NYHETSBYRÅN

Brooks Koepka vann sin andra raka PGA Championship under natten mot måndagen. 

Men det är en händelse inför den avslutande rundan som stjäl rubrikerna. 

I fjol gick amerikanen Brooks Koepka en nervkittlande kamp mot superstjärnan Tiger Woods i kampen om segern i PGA Championship. Många hoppades att Woods, som länge varit borta från sportens finrum, skulle vinna. Men Koepka var numret starkare och vann med två slag totalt. 

I år upprepade han succén, men det var inte samma drama. Inför den fjärde och avslutande rundan ledde Koepka med hela sju slag och man skulle väl inte klandra honom för att han hade varit lite avslappnad. 

Men det är inte Koepkas stil. 

- Jag är mer fokuserad än någon annan där ute på banan. Jag tror att jag har tunnelseende, sa han efter lördagens runda. 

Det blev plågsamt tydligt inför den avslutande rundan. 

”Iskallt - han är en robot

Koepka fångades på film tillsammans med flickvännen, skådespelerskan Jena Sims, på väg in i klubbhuset. 

https://twitter.com/PGAChampionship/status/1130162012493819904

Sims lutade sig in och försökte kyssa Koepka vid två tillfällen, men golfstjärnan var fullständigt inne i sin egen bubbla. Koepkas totala fokusering på uppgiften som väntade honom ledde till många skratt i golfvärlden. 

”Iskallt av roboten Koepka. Om det är till någon tröst Jena Sims så vet du hur resten av golfvärlden känner just nu”, skriver tidningen Golf Digest. 

Till slut blev det en kyss för Jenna Sims - men först när Brooks Koepkas tävlingsbubbla var spräckt. Foto: USA TODAY NETWORK / JOHN DAVID MERCER-USA TODAY SPOR SIPA USA

Golfvärlden skrattar åt bilderna på Koepka

Sajten The Score skriver: ”Inga kyssar för Brooks när han jobbar är du snäll” medan golfjournalisten Oisin McQueirns förundras över amerikanen. 

”Titta på Koepka. Det är så kallt. Inte undra på att han vinner major efter major när han beter sig så där”, skriver han på Twitter. 

”Brooks bryr sig bara om jobbet”, skriver Barstool Sports. 

Men fokuseringen verkar ha gjort tricket. För även om Koepka darrade till något i början så repade han sig och kammade hem sin andra raka seger i PGA Championship. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!