Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Elin säljer lyxhuset för en halv miljard

Elin Nordegren. Foto: SDFL /SPLASH NEWS / ALL OVER PRESS SPLASH NEWS
Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS
Foto: ©CELEBRITYHOMEPHOTOS.COM / STELLA PICTURES ©CELEBRITYHOMEPHOTOS.COM
Foto: PICHICHI / SPLASH NEWS / ALL OVER PRESS SPLASH NEWS
Foto: SDFL / SPLASH NEWS / ALL OVER PRESS SPLASH NEWS
Foto: CELEBRITYHOMEPHOTOS.COM / STELLA PICTURES
Foto: SBMF/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET USA
1 / 7

Elin Nordegren är på väg att göra en vinst värd hundratals miljoner kronor.

Golfikonen Tiger Woods svenska exfru räknar med att kunna sälja sitt lyxhus i Florida för en halv miljard, rapporterar Wall Street Journal. 

I november 2009 briserade äktenskapet mellan Elin Nordegren och Tiger Woods i ett stort kaos. Paret hade då varit tillsammans sedan 2001 och hade två barn tillsammans. Året därpå gick de skilda vägar. 

På sista tiden har både Woods och Nordegren vittnat om att de är på god fot med varandra. 

– Min relation till Tiger är inriktad på barnen, det går riktigt bra, och jag är så glad för det. Han är en fantastisk pappa, sa Nordegren till tidningen People 2014.

Elin tjänar miljoner

Efter uppbrottet med Woods investerade Nordegren ungefär 130 miljoner kronor i en fastighet i Florida-området North Palm Beach. Nu rapporterar Wall Street Journal att hon ska sälja sitt hus – och att prislappen blåsts upp till en halv miljard kronor. 

Huset i sin helhet mäter 2400 kvadratmeter. Det har elva sovrum, femton badrum, en vinkällare, hemmabiograf, två kök och ett gym. Till detta kommer också en egen swimmingpool och två gästhus i anslutning till huvudbyggnaden. Varje gästhus har också ett eget kök. 

Har två barn med Woods

Nordegren är van vid att göra lönsamma bostadsaffärer. Året efter skilsmässan köpte hon ett hus vid Juno Beach i Florida. Då betalade hon en miljon dollar för fastigheten. Samma hus sålde hon i fjol för 2,2 miljoner dollar, alltså ungefär 18 miljoner kronor. 

Nordegren bor bara trettio minuter bort från Woods nuvarande bostad, och exmakarna har gemensam vårdnad om dottern Sam, 10, och sonen Charlie, 9.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!