Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Beskedet om Woods: ”Vill börja spela igen”

Foto: KEVIN DIETSCH/UPI/SHUTTERSTOCK / KEVIN DIETSCH/UPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: KEVIN DIETSCH/UPI/SHUTTERSTOCK / KEVIN DIETSCH/UPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Tiger Woods planerar att göra comeback på golfbanan efter den svåra bilolyckan i vintras. 

Det avslöjar Ryder Cup-kaptenen Steve Stricker. 

– Han vill börja spela igen, säger Stricker enligt PGA radio.  

Det var den 22 februari som golfikonen Tiger Woods råkade kraschade svårt. Han voltade av vägen i hög hastighet och skadades allvarligt. Enligt räddningstjänsten var Woods nära att dö men tack vare säkerhetsbältet behöll han livet. Woods fördes akut till sjukhuset där han opererades för flera allvarliga skador i det högra benet.  

Tre månader senare gjorde 45-åringen en första intervju efter bilolyckan och sa att han följer läkarens råd och att fokuset låg på att återhämtning. 

– Mitt mål är att kunna gå själv. Jag tar det steg för steg, sa Woods. 

Stricker: ”Han vill börja golf igen”

Rehabiliteringen verkar nu gå bra. Ryder Cup-kaptenen Steve Stricker avslöjar i en intervju med PGA radio att han har haft kontakt med Woods de senaste veckorna. 

– Jag har haft mycket kontakt med Tiger senaste tiden. Han är förstås en del av Ryder Cup-familjen. Men av uppenbara skäl kan han inte närvara som assisterande kapten den här gången för han måste fokusera på sin rehab och vägen tillbaka. Men jag vet att han jobbar stenhårt för att bli helt återställd, och jag vet också att processen går bra. Han vill börja spela golf igen så snart som möjligt, säger Stricker. 

Tiger Woods har under karriären vunnit hela 15 majors. 

Ryder Cup, som avgörs mellan Europa och USA, spelas mellan 24–26 september.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.