Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tv-profilens sextips till Armand Duplantis

Armand Duplantis med flickvännen Desiré Inglander
Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES/SIGGE KLEMETZ SIGGE KLEMETZ
Mark Levengood
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Armand Duplantis gästar i veckan Carina Bergfeldts talkshow.

Där får han ett par minst sagt intressanta råd från tv-profilen Mark Levengood.

– Det är förfärligt när man slutar ha sex med sin partner, säger Levengood.

Armand ”Mondo” Duplantis gästar den här veckan Carina Bergfeldts talkshow i SVT.

Där talar han bland annat om hur relationen med flickvännen Desiré Inglander inleddes. Men han sitter även ned ihop med tv-profilen Mark Levengood, 57.

Då passar Levengood på att ge den 22-årige stavhoppsstjärnan ett par råd. Bland annat om en sak för Duplantis att tänka på när han sedan i höstas blivit sambo med flickvännen.

– Jag blev lite orolig när jag såg bilden från ert hem. Ni har inga väggar, bara öppen planlösning... Du vill inte se din flickvän hela tiden, jag lovar, säger Levengood.

”Fortsätt ha sex”

Han berättar om en fastighetsmäklare som berättat för honom att ”människor som flyttar in i öppna planlösningar, de skiljer sig alltid”.

Men han gav också en förklaring till påståendet.

– Det ligger i vår natur att vi inte vill se varandra hela tiden. Man vill ha lugn och ro. Det går inte ens två dygn innan den ena parten gömmer sig på toaletten för att läsa och få lite lugn och ro.

Ett råd var han dock ännu tydligare med: det gällande vikten av närhet i en relation.

– En sak: fortsätt ha sex. Det är jätteviktigt. För det är bättre att man fortsätter ha sex även om det inte är jätteroligt alltid, säger han.

– Man har varit ihop så länge så man kommer till en punkt när man det blir roligt igen. Men det är förfärligt när man slutar ha sex med sin partner, det är inte roligt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.