Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan är oskuld: ”Ett misstag att berätta det”

Lolo Jones är känd för att tala öppet om sitt privatliv. Julen 2017 skrev hon på Instagram att hon blivit dumpad.
Lolo JonesFoto: CHARLIE NEIBERGALL / AP
Lolo Jones efter en seger i Diamond LeagueFoto: OSAMA FAISAL / AP

Friidrottsstjärnan Lolo Jones avslöjade att hon var oskuld. 

Nu menar 37-åringen att hon ångrar uttalandet. 

– Det var ett misstag, säger Jones enligt New York Post

Lolo Jones är ett känt ansikte för de som följde friidrotten under slutet av 00-talet – och inte minst för den svenska publiken. Amerikanskan, som tagit två VM-guld inomhus, var ständigt en rival till Susanna Kallur, och var tvåa bakom svenskan vid världsrekordloppet på 60 meter häck i Karlsruhe 2008. 

De senaste åren har Lolo Jones varit en del av det amerikanska landslaget i bob, men främst blivit uppmärksammad för sitt privatliv snarare än vintersportsatsningen. 

Tidigare i år berättade Jones i ”Celebrity Big Brother” om sin kristna tro – och valet att avstå från sex innan äktenskapet, och hur det påverkat hennes möjligheter att träffa en partner. 

– Ett skäl till att jag är singel är att jag aldrig haft sex och killar vill inte vänta på tjejer, sa Jones. 

Ett uttalande som häckstjärnan nu menar att hon ångrar. I underhållningsprofilen Kevin Harts intervjuserie ”Cold as Balls” berättar Jones att det inte varit till hennes fördel att fler personer nu känner till att hon är oskuld. 

– Det var ett misstag. Det dödade alla mina chanser till att få dejta. Jag har inte en chans, förut hade jag i alla fall en chans, säger 37-åringen enligt New York Post. 

Lolo Jones gör comeback

Jones menar att hon dock numera slipper fundera kring hur och när hon ska dela nyheten med en person hon dejtar. 

– Förut trippade jag på tå kring det. Okej, när är ett bra tillfälle att berätta för honom? Ska jag vänta till han ser min personlighet lite mer, eller ska jag bara släppa bomben? 

För några månader sedan meddelade Lolo Jones att hon gör comeback som häcklöpare, med målet att ta medalj i sommarens OS. I Kevin Harts program lanserar Jones teorin att hennes val att avstå från sex kan innebära problem i satsningen mot Tokyo. 

– Som kvinnlig idrottare hjälper det faktiskt att ha sex. Det är bra för dina hormoner. Så jag springer med en nackdel. 

https://www.instagram.com/p/BswZus_hgJ9/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/BdJPkTQhGFe/?utm_source=ig_embed

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.