Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sagnia ryter ifrån – mot penisbilderna

Foto: CHRISTINE OLSSON / TT NYHETSBYRÅN
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: EMMA WALLSKOG / BILDBYRÅN

I takt med att hennes framgångar ökat har även följarantalet på Instagram ökat. 

Men det kommer med ett obehagligt pris för Khaddi Sagnia. 

I en intervju med finska Iltalehti berättar den svenska längdhoppsstjärnan att hon får mängder av oönskade penisbilder skickade till sig. 

– Män ska respektera mig – och det gör man inte genom att skicka dickpics, säger hon till tidningen. 

Khaddi Sagnia, 27, är i superform. 

På Diamond Leaguetävlingen i Lausanne hoppade hon 6.92 och slog bara dagar senare personbästa med 6.93 på SM i Borås. Även i Finnkampen hoppade hon väldigt bra, men hennes bästa hopp var ett knappt övertramp.

Hon följde upp det i går kväll med att sluta tvåa i Diamond Leaguefinalen i Zürich. Sagnia hoppade 6.83, vilket endast den serbiska Ivana Spanovic kunde slå. 

– Jag är väldigt glad över min andraplats. Det här är min första Diamond League-final och jag kom hit som sjätte hoppare, säger Sagnia till SVT

– Det känns så jäkla skönt att flera 6,80-hopp i serien. Den här stabiliteten krävs för att nå längre längder. Det här bådar gott inför framtiden, jäkligt gött.

Sagnia har ett enormt följe på Instagram

Det blev slutet på en – trots skadeproblem i början – väldigt bra säsong för Sagnia. Och med sina framgångar har hon även ökat sitt följe på Instagram. 

För 18 månader sedan hade hon 119 000 följare och kände att hon fick väldigt mycket kärlek därifrån. 

– Jag uppmanar unga och äldre till att vara sig själva och våga uttrycka sig så länge det inte skadar någon annan person. Lev livet, lägg ut en bikinibild varje dag om du vill. Jag lever mitt liv och visar det genom Instagram, jag får så mycket kärlek tillbaka och så många roliga kommentarer, sa hon till SportExpressen då. 

I dag har hon hela 251 000 följare och gillar det fortsatt. 

– Jag får energi av det, säger hon till den finländska tidningen Iltalehti

Sagnia ryter ifrån: ”Män ska respektera mig”

Men det är inte bara gott som kommer av den stora följarskaran. Sagnia berättar att hon blir överröst med oönskade penisbilder. 

– Oh herregud ja, det kommer dickpics hela tiden, säger hon till tidningen. 

Enligt Sagnia är det allt från familjefäder till unga män som skickar bilderna. 

Och hon har fått nog. 

– Det spelar ingen roll vad jag lägger upp på Instagram. Män ska respektera mig och det gör man inte genom att skicka dickpics.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.