Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kajsa Bergqvist skiljer sig från sin hustru

Foto: BILDBYRÅN

Efter två år är kärlekssagan över.

Kajsa Bergqvist och exfrun Hanne Hanve har lämnat in en skilsmässoansökan till Stockholms tingsrätt. 

Sommaren 2016 avslöjade Kajsa Bergqvist, 41, på Facebook att hon hade gift sig med kärleken Hanna Hanve, 27. 

"Har numera en fantastisk fru! Tack alla vänner och familj som förgyllde våran dag. Så lycklig", skrev Kajsa Bergqvist då.  

Bergqvist skiljer sig

I början på juni i år skrev sajten Stoppa Pressarna att paret skulle separera. Något som Bergqvist bekräftade i ett sms till SportExpressen. 

"Jag kan tyvärr bekräfta att det är sant, men jag vill inte prata om det", bekräftar Kajsa Bergqvist i ett sms till SportExpressen.

Nu har separationen blivit lagförd. Stockholm tingsrätt har fått in en skilsmässoansökan underskriven av både Bergqvist och Hanve. SportExpressen har tagit del av dokumentet i fråga. 

Kom ut 2011

Kajsa Bergqvist vann bland annat VM-guld i Helsingfors 2005 och OS-brons i Sydney som höjdhoppare. Efter den aktiva karriären har hon arbetat som expert i SVT:s friidrottssändningar. Hon kom ut som bisexuell i tidningen QX 2011.

– Jag tycker det ska bli extremt skönt att slippa alla spekulationer och rykten. Så, nu är det ute. Nu vet alla. Och det känns bra att prata om det i QX. Sen kommer jag inte vilja prata mer om det här, sa Kajsa Bergqvist då.

Och under QX-galan 2016 visade hon för första gången upp sig med nya kärleken Hanna Hanve.

– Vi är sambor, sa Bergqvist då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.