Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Jag var mer eller mindre medvetslös”

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Foto: GRøTT, VEGARD / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN

Före detta stavhopparen Cathrine Larsåsen förlorade tidigare i sommar sitt ofödda barn.

– Vi hoppades på det i det längsta, men var beredda på det värsta, säger hon till norska Se och Hör.

Den tidigare stavhoppsstjärnan Cathrine Larsåsen och partnern Morten Jensen väntade i maj i år sitt tredje gemensamma barn.

Bara månader tidigare hade norskans ALS-sjuka pappa gått bort i sviterna av en lunginflammation.

– Det var precis som han såg på oss alla och accepterade att tiden var inne. Allt var väldigt lugnt och det bästa sättet det kunde hända, har hon tidigare sagt till Se och Hör i Norge.

Familjenyheten var något positivt kort efter pappans bortgång.

– Trots att graviditeten inte var planerad såg vi verkligen fram emot att bli en familj på fem. Detta var en välkommen och positiv nyhet för oss alla efter pappas död, säger hon till norska Se och hör, enligt Dagbladet.

”Var mer eller mindre medvetslös”

Men glädjen över tillökningen blev kort.

I vecka elva tvingades Larsåsen till sjukhus med kraftiga blödningar. 

– Jag hyperventilerade, tappade mycket blod och var mer eller mindre medvetslös när Morten körde mig till akutmottagningen. Min äldsta son Loui satt med min hand och var rädd. Vi hoppades på det in i det längsta, men var beredda på det värsta, säger hon och berättar även att hon vill vara öppen om missfallet för att ta bort tabun kring ämnet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.