Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här avslöjar OS-ikonen dotterns briljanta namn

Usain Bolt har världsrekordet på både 100 och 200 meter.Foto: JEAN-CHRISTOPHE BOTT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: SANDRA MAILER/REX/SHUTTERSTOCK / SANDRA MAILER/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES

Olympia Lightning Bolt.

Så heter dottern till världens snabbaste man och hans flickvän Kasi Bennet.

”Vi har påbörjat ett nytt kapitel tillsammans med vår dotter Olympia Lightning Bolt”, skriver Usain Bolt på Twitter. 

Världens snabbaste man genom tiderna fick en dotter tillsammans med sin flickvän Kasi Bennett i maj.

Nu har han också avslöjat vad paret har gett henne för namn. Det gjorde han under tisdagskvällen, som dessutom är hans flickväns födelsedag.

”Jag vill önska min flickvän Kasi Bennett grattis på födelsedagen. Jag ska spendera en speciell dag med dig. Jag vill inte något annat än att du ska vara glad och kommer fortsätta göra mitt bästa för att du ska ha ett leende på läpparna. Vi har påbörjat ett nytt kapitel tillsammans med vår dotter Olympia Lightning Bolt”, skriver Usain Bolt på Twitter.

Usain Bolt avslöjar namnet på sin dotter

Innan Olympia Lightning Bolt föddes hade paret en lyxig fest där de avslöjade att de skulle få en flicka.

Festen innehöll både fyrverkerier och en gästlista med flera kändisar. Därefter berättade Usain Bolt för sina fans att han skulle bli pappa till en dotter. 

Usain Bolt är som bekant världens snabbaste man genom tiderna och har världsrekordet på både 100 och 200 meter. Att hans dotter ska gå i hans fotspår är däremot inte självklart.

Bolt har tidigare sagt att han är rädd att hans barn ska känna för mycket press på grund av sin pappa om de börjar med friidrott. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.