Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Daniel Ståhl och Fanny Roos visar upp kärleken

Skulle köpa Pucko – då dök ikonen upp
Daniel Ståhl och Fanny Roos.
Foto: EMMA WALLSKOG / BILDBYRÅN
Foto: JONATHAN NÄCKSTRAND / BILDBYRÅN

Sveriges bästa kastpar? Daniel Ståhl och Fanny Roos.

Nu visar de upp kärleken på Instagram.

”My lady from Småland”, skriver Ståhl.

OS-guldmedaljören i diskus poserar på bilden tillsammans med Fanny Roos, EM-silvermedaljör i kula. Bilden är tagen på Friidrottsgalan tidigare i veckan.

Grym kväll på svenska friidrottsgalan med min dam från Småland”, skriver Daniel Ståhl på Instagram och avslutar med en emoji med hjärtögon.

För Aftonbladet bekräftar Ståhl att de är ett par.

Kärleksnyheten kommer dagen efter det blev klart att Ståhl och Roos flyttar till Malmö för att jobba tillsammans med nya tränaren Staffan Jönsson.

”Bygga något fantastiskt här i Malmö”

Det efter att succétränaren Véstienn Hafsteinsson lämnat sitt uppdrag för att flytta hem till Island.

– Att ta över efter Vésteinn är så klart speciellt och ett uppdrag som jag känner en stor ödmjukhet inför. Det de byggt upp i Växjö är något unikt som vi aldrig tidigare haft i Sverige. Samtidigt känns det jättehäftigt att ta över två världsstjärnor och bygga något fantastiskt här i Malmö, sa Staffan Jönsson i ett pressmeddelande.

Träningskamraterna har tidigare tränat i Växjö tillsammans med diskuskastaren Simon Pettersson. Men Pettersson hänger inte med till Malmö. I stället flyttar han hem till Sixarby för att tränas av Henrik Wennberg.

Daniel Ståhl blev världsmästare i diskus 2019 och följde upp det med ett OS-guld i Tokyo 2021.

Fanny Roos är regerande svensk mästare i kula och tävlar även i diskus. Under inomhus-EM 2021 nådde hon karriärens höjdpunkt hittills när hon plockade hem silvret.

https://www.instagram.com/p/Cn89t9Kj3bh/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.