Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Domen: Så bra var svenskarna på VM

Friidrotts-VM i Doha är över med tre svenska medaljer som facit. Men utöver medaljerna har truppen stått för både överraskande framgångar och tyngre motgångar. 

SportExpressens team på plats i Qatar, Ludvig Holmberg och Petter Landén, delar ut betyg till hela den svenska truppen - där någon stod för en ”helt osannolik prestation” medan andra ”kan mycket bättre än så”.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Dolda tecknen på att något är fel med hjärtat

Ambulansföraren: Tidiga tecken som är lätta att missa

De unga som har dött av coronaviruset i världen

Fotbollsspelare, student och sjuksköterska • Alla under 30

5 experter svarar: Då kan coronakaoset vara över

Olika scenarion • Hur orolig bör vi vara?