Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Domen: Så bra var svenskarna på VM

Friidrotts-VM i Doha är över med tre svenska medaljer som facit. Men utöver medaljerna har truppen stått för både överraskande framgångar och tyngre motgångar. 

SportExpressens team på plats i Qatar, Ludvig Holmberg och Petter Landén, delar ut betyg till hela den svenska truppen - där någon stod för en ”helt osannolik prestation” medan andra ”kan mycket bättre än så”.

Expressen premium

Erbjudande: Läs Premium gratis ända till midsommar

Premium är en digital prenumeration. Läs utan kostnad till 21 juni, därefter betalar du 69 kr/mån. Säg upp när du vill. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta Premium – gratis till midsommar” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Birgitta, 63: Det enda som hjälper mot min benskörhet

Var bara 55 år när hon fick diagnosen osteoporos

Hörlurarna överlägset bäst – se alla betygen

STORT TEST: Bästa trådlösa lurarna

Norrmännen rasar mot Sverige: ”Bra att gränsen är stängd”

Reportaget från Stockholms nattliv upprör: ”Folk sitter tätt”