Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Domen: Så bra var svenskarna på VM

Friidrotts-VM i Doha är över med tre svenska medaljer som facit. Men utöver medaljerna har truppen stått för både överraskande framgångar och tyngre motgångar. 

SportExpressens team på plats i Qatar, Ludvig Holmberg och Petter Landén, delar ut betyg till hela den svenska truppen - där någon stod för en ”helt osannolik prestation” medan andra ”kan mycket bättre än så”.

Expressen Premium

Cyber Monday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

”Barnen hörde inte av sig på fars dag”

LINDA SKUGGE möter Örjan Ramberg: Ångern • Familjen • Bråken

Här är Sveriges 10 bästa hamburgerrestauranger

• Klassiska tillbehör • Smaksensation • Hemliga menyn

Skånska supermodellen utkörd – gjordes arvlös

Paulina Porizkova: ”Har aldrig gråtit så mycket som nu”