Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Avslöjar: Därför har jag aldrig haft sex

Foto: DOMINIQUE FAVRE / AP KEYSTONE

Friidrottsprofilen Lolo Jones drivs av en stark religiös övertygelse.

Därför är amerikanen fortfarande oskuld, vid 36 års ålder.

– När jag berättar det för killar tror de att jag ljuger, säger Jones enligt sajten Total Prosports.  

Lolo Jones var en av de största friidrottstjärnorna i USA under slutet av 00-talet. 

Amerikanskan har två inomhus-VM-guld på 60 meter häck på meritlistan, och för den svenska publiken blev hon främst känd som ständig rival till Susanna Kallur.

Jones var bland annat tvåa bakom Kallur när svenskan slog världsrekord på 60 häck i Karlsruhe 2008. 

Lolo Jones är självvalt oskuld

Jones, som numera har dragit sig tillbaka från friidrotten, är starkt troende. Därför har hon valt att behålla oskulden fram tills att hon gifter sig.

Det berättade hon om i ett avsnitt av ”Celebrity Big Brother”. 

– Ett skäl till att jag är singel är att jag aldrig haft sex och killar vill inte vänta på tjejer, säger Jones enligt sajten Total Prosports.  

 

 

https://www.instagram.com/p/BswZus_hgJ9/

”Fått mitt hjärta krossat”

Jones tror att män avskräcks av hennes kyskhetslöfte.

– När jag berättar det för dem tror de antingen att jag ljuger, då stannar de kvar och inser tills slut att jag sagt sanningen. Eller så betraktar de det som en utmaning. Och så inser de att de kommer att behöva gifta sig med mig, och då drar de. Jag har fått mitt hjärta krossat många gånger, säger Jones. 

 

 

Enligt den amerikanska skvallerpressen har Jones tidigare dejtat NFL-spelaren Brad Wing. Men förhållandet blev aldrig fysiskt, hävdar Jones.

– Jag tänker inte göra undantag kring mina övertygelser och det här är en fantastisk gåva som jag tänker skänka till min framtida make, så det är bäst att han visar sig värdig, säger Jones.

https://www.instagram.com/p/BdJPkTQhGFe/